05. november 2018

Alla veckans live-sändningar

Det blev hela sju långa livesändningar från trädgården förra veckan, där jag har visat alltifrån hur jag bygger nya pallkrage-land, täckodling med ull och svarat på faktiskt alla frågor som ställts mig. Så kul!

Tack alla för att ni följt med och kikat på mina livesändningar under förra veckan! Det är kul att för en stund göra något annorlunda, som bryter av och ger nya perspektiv. Så har den här veckan varit för mig. Nya kontakter, underhålla engelskan lite, utmana mig själv,  och tänka i nya banor.

Jag har inte bloggat som vanligt utan satsat på att försöka få till en livesändning per dag på YouTube. Det har gått bra och jag känner mig nöjd med det mesta, utom det faktum att det är svårt att få till riktigt bra kvalitet, rent tekniskt, på livesändningar. Och på Facebook är det i princip stört omöjligt fortfarande att göra sändningar som går att se. Så typiskt!

Här har jag samlat alla veckans sändningar så att du kan titta ikapp på det du missat.


  

 

 

 

 

 

 

Nu är det måndag, ny vecka. Och jag har längtat efter att skriva nya inlägg och dela sånt som jag tänkt på eller gjort, här på bloggen. Det har ju fortfarande varit väldigt milt för att vara november, och vi har haft höstlov med mycket tid ute, så en hel del tid i trädgården har det blivit. Samma för dig? Härligt!

Nu ska jag kasta mig över ett blogginlägg där jag ska berätta hur jag äntligen gjort min sådd av strandkål, innan familjen vaknar och det är dags att skjutsa barnen till skolan.
/Sara Bäckmo

 

Ett svar till “Alla veckans live-sändningar”

  1. Aila Thorsander skriver:

    Tusen tack för liveklippen, underbara som vanligt❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *