Nytt avsnitt av Saras trädgårdsdagar - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Nytt avsnitt av Saras trädgårdsdagar

Vill du se mer från trädgården? Följ gärna serien Saras trädgårdsdagar på YouTube och häng med mig när jag ilar omkring och myser bland växterna!

Nu finns ett nytt avsnitt av Saras trädgårdsdagar att se! Det blir en kvällstur med ett besök i vår vita del av trädgården (som inte är så vit just nu bara...), jag delar ett användbart tips om att plantera pluggplantor och klipper sniglar i tunnelväxthuset.

https://youtube.com/watch?v=i6KwpoLEV5Y

Avsnitten i serien kostar 9 kronor att se. Via PC, Mac eller Android köps avsnittet direkt på YouTube, appen eller på sajten, via iPhone eller iPad görs köpet i Safari (ej i appen) och därefter kan du se avsnittet i appen på vilken enhet du vill.

Blogginlägget om samplanteringen av jordgubbar och bönor hittar du här
Blogginlägget om Marias sätt att fånga sniglar med hjälp av surdeg hittar du här

Vad brukar du göra på din kvällsrunda?
/Sara Bäckmo

29. juni 2017

Ett svar till “Nytt avsnitt av Saras trädgårdsdagar”

  1. Helene skriver:

    Hej Sara!
    Jag har aldrig kommenterat i någon blogg tidigare men känner bara att jag vill lämna ett avtryck. Jag är en av dina många många följare som blir så otroligt inspirerad av dig! Jag fick mitt andra barn i januari och tänkte under hela vintern att "i år blir det bara lite jordgubbar och potatis i landet". Men tji fick jag för så mycket som jag odlar i år har jag aldrig tidigare odlat och är mer taggad än någonsin på att utöka mitt köksland. Lillan hänger med i selen och är nöjd för det mesta. Vill bara tacka och peppa dig till att fortsätta med det du gör, samt säga att du gör helt rätt som tar betalt för de längre klippen!
    Kram från Helene på Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *