Äntligen digitalt live-föredrag!

Dags att boka plats till mitt första digitala föredrag. Detta är det föredrag som skulle hållits våren och hösten 2020, men som blev inställt i coronatider. Hoppas ni vill kika!

Bildcollage inför föredraget med grönsaker och porträttbild på Sara

 

Fina odlarvänner! Det här året blev ju inte alls som någon av oss hade tänkt. Odlingen har ju inte påverkats särskilt av att ett ilsket virus spridits över världen, men vi är många som upplevt stora förändringar i vardag och jobb. Jag är ju egenföretagare och fick i våras ställa in alla föredrag för resten av året. Många föredrag var fullbokade och det var en kostsam apparat att under många månader manuellt hantera återbetalningar och justeringar i redovisning för allt skulle bli rätt. Det var dessutom ledsamt att gå miste om grädden på moset, lite så ser jag föredragen, då jag äntligen får träffa många av er som följer mig varje dag. Tillsammans skapar vi ju grön magi! Det är något alldeles särskilt att träffas i verkliga livet.

När föredragen ställdes in var ni många som bad om digitalt föredrag. Av olika anledningar har jag skjutit på att göra livesänt föredrag och valde under sommaren att göra en variant med inspelat föredrag som alla kunde ta del av via YouTube. Nu har jag äntligen tagit mod till mig och förberett ett digitalt evenemang. Dags att boka plats!

 

Livesänt föredrag på Facebook

Nästa vecka håller jag ett livesänt föredrag via Facebook. Det är samma föredrag som jag skulle hållit under våren och hösten 2020. Det heter Odla nytt och min förhoppning är att jag med avstamp i min nya lilla köksträdgård på berget, ska kunna inspirera till att göra en ny liten odling från grunden. Föredraget passar för dig som är helt ny och för dig som odlat en tid och behöver ny inspiration. Det spelar ingen roll var du bor någonstans - du har stor nytta av tipsen oavsett om du bor i norr eller söder.

Föredraget sänds live på Facebook. Du köper tillgång till föredraget direkt på Facebook, genom evenemang i länken nedan.

 

Odla nytt med Sara Bäckmo - torsdag 26 november kl. 18.30-21

 

OBS att föredraget som var planerat till 28 november ställts in på grund av för få deltagare. Information om detta, samt återbetalning, har skickats som meddelande på Facebook.

 

Upplägg

Föredraget är i sin längd samma som de vanliga föredragen jag håller. Cirka 45 minuter föredrag, paus, cirka 45 minuter föredrag och avslutning med frågestund. Frågorna skrivs i kommentarsfältet till livesändningen och modereras av min kollega som finns med på distans under föredraget.

Jag kopplar upp mig i god tid innan föredraget startar för att se att allting fungerar och du får gärna titta in några minuter innan start så du ser att tekniken är okej. Föredraget ses alltså som livesändning i evenemangen ovan.

 

Om betalningen

Observera att betalningen till detta evenemang görs via Facebook och inte är kopplade till betalsystem eller köp på sarabackmo.se. All information om din betalning fås i bekräftelsen av köpet. Jag kan inte svara på frågor om betalningen eller ordna alternativa betalningsmetoder. Behöver du hjälp med köpet är mitt bästa tips att höra med familjemedlem eller vän som kan hjälpa till att se över inställningar i appar, som styr hur dina betalningar kan göras via telefonen.

 

Om tillgänglighet

Föredraget är ett direktsänt live-evenemang, motsvarande ett föredrag för publik, och ska ses som ett engångsföredrag. Beroende på hur möjligheterna ser ut ska jag försöka låta föredraget ligga kvar i ett dygn efter avslut. Men det finns inte möjlighet att gå tillbaka och se föredraget långt i efterhand.

Vill du se föredrag på annat sätt tipsar jag om Skillnadens Trädgård 2011-2013 som finns att köpa i min egen webbutik. Det föredraget handlar om hur jag skapade min köksträdgård Skillnadens Trädgård. Du köper en länk till föredraget och kan se det när du vill.

 

Köp Skillnadens Trädgård 2011-2011

 

Nu hoppas jag att många av er vill vara med på mitt första livesända föredrag! Jag har aldrig gjort ett föredrag på det här viset och har förstås fjärilar i magen inför premiären. Jag hoppas att det ska funka felfritt! Har du frågor om föredraget får du gärna höra av dig till min kollega Helene Nilsson på info@sarabackmo.se. Blir det några ändringar i upplägget eller om något annat behöver kommuniceras kring föredraget görs det som inlägg i evenemanget.

Vi ses snart!
/Sara Bäckmo

 

18. november 2020

5 svar till “Äntligen digitalt live-föredrag!”

 1. Carina Wängdahl skriver:

  Är det omöjligt att se om man inte har Facebook? Mvh Carina

 2. Susanna skriver:

  Lycka till med föredraget! Tråkigt för oss som inte har Facebook ...?

 3. Lars Österlund skriver:

  Hej fantastisk Sara
  Finns det någon möjlighet för oss medlemmar som tyvärr inte kunde vara med på föredraget att ex kunna köpa föredraget här på din hemsida.
  Skulle gärna hängt på men jobbet satt stopp för detta.
  Men är ändå så nyfiken.
  Med vänliga hälsningar
  Lars.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Hej hej! Jag gjorde föredraget som ett live-evenemang. Eftersom det var första gången ville jag inte att det skulle ligga kvar innan jag visste mer om förutsättningarna. Kanske tänker jag annorlunda till nästa gång nu när jag vet mer. Det kommer fler tillfällen. Hoppas du har möjlighet att vara med då =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *