10. juni 2018

Äntligen föredrag i Värmland!

Kom och häng en eftermiddag med mig i Rottneros Park på söndag! Årets sista föredrag görs i Värmland. Mina bästa grönsaker står i fokus och jag ser så mycket fram emot att möta er!

Foto Maria Fors Östberg

 

 

När jag bokar föredrag sker det ofta mer än ett halvår i förväg. Det känns som en evighet tills det är dags. Så var det med helgens föredrag i Sunne. Lång väntan och nu är det snart dags! Eftersom jag bott i Torsby, bara några mil norr om Sunne, känns det extra roligt att komma tillbaka till Värmland. Dessutom ska jag passa på att träffa min kollega Elin Iderström och få möta hennes familj och trädgård utanför Karlstad. Perfekt!

Mitt föredrag handlar om några av grönsakerna jag gillar bäst och hur jag odlar dem. Vi möts på Trädgårdsfestivalen i Rottneros söndagen 17 juni. Biljetter kan bokas till och med 11 juni på mailadress magnus@rottnerospark.se. Om biljetter finns kvar kan de köpas i entrén till evenemanget på söndag.

Datum: 17 juni 2018
Tid: 13.00-16.00
Plats: Spegelsalen, Rottneros Park
Pris: 350 kr inklusive inträde till Trädgårdsfestivalen på söndag
Boka: magnus@rottnerospark.se

Detta är vårsäsongens sista föredrag. Sedan tar jag paus från resorna och förbereder både boksläpp, frösläpp och manusinlämning till min fjärde bok (som handlar om att odla med barn). Det blir en hektisk sommar!

Hoppas vi ses i Sunne till helgen!
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *