Årets sista podd-avsnitt!

Tänk att det gått ett helt år sedan vi drog igång vår podcast Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck. Med dunder och brak startade vi december 2017 och nu laddar vi för nytt år.

Att göra en podcast tillsammans med Johannes Wätterbäck och Theres Lundén har varit en underbar resa! Förutom allt som du kunnat höra i lurar och högtalare under året som gått har det betytt mycket för mig som både odlare och företagare. Lyxigt att nästan en gång per vecka kunna mötas över telefon i ett gemensamt projekt. Här kan du höra årets allra sista avsnitt - nytt för idag!

 

 

När vi släppte podden för drygt ett år sedan stod ett gäng lyssnare redan i väntkön, nyfikna på att se vad vi kunde tänkas hitta på. Bara några veckor efter premiären låg våra avsnitt på topplistorna för podcasts i Sverige, som bäst på plats femton tror jag. Under våren var antalet nedladdningar per månad närmare 150 000 och vi var lyckligaste poddarna i världen.

Det har varit otroligt roligt att göra det här samarbetet - en podcast om grönsaksodling. Och eftersom vi gillat det så mycket och dessutom kunnat finansiera produktionen genom kanonfin sponsring, från en mängd härliga trädgårdsföretag i landet, så kommer vi att fortsätta podderiet under 2018. Hoppas att du finns med oss då!

Om du vill lyssna ikapp på våra avsnitt kan du göra det på Spotify - Två odlare emellan. En nyhet för vintern som Theres fixat, att vi numera också finns på Spotify. Superenkelt att hitta våra avsnitt i appar vi använder till vardags, och där bli påminda om både gamla och nya avsnitt. Läs mer om podden också på www.tvaodlareemellan.se. Och följ Johannes Wätterbäck och Theres Lundén på bloggen Farbror Grön.
/Sara Bäckmo

19. december 2017

Ett svar till “Årets sista podd-avsnitt!”

 1. Benni skriver:

  Tusen takk til Johannes, Theres og Sara for kjempefin pod.
  Elsker å høre på disse samtalene, med den helt spesielle stemningen som Johannes og Sara skapar i disse samtalene, blandet med kunnskap og entusiasme.
  Er så glad dere fortsetter i 2018. Helt utrolig at så mange har lyttet, det hadde jeg ikke gjettet da dere startet.
  Dere har skapt noe helt unikt.
  Ta en god juleferie og så hørs vi i 2018 - jeg skal ikke misse en eneste podsending. Håper dere sender hver uke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *