28. februari 2017

Att bli med ny trädgård

Podcast: Skillnadens startdatum var påskdagen 2011. Då kom en grävmaskin och gjorde grundjobbet, sedan dess har jag varit trädgårdstokig.

I vårt senaste poddavsnitt av Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck pratar Johannes Wätterbäck och jag om nya odlingar. Hur går det till att börja med en odling? Johannes gör en djupdykning bland anteckningarna om en av hans trädgårdar. Den här berättelsen börjar för tjugo fem år sedan.

 

Sponsorer den här veckan är Gjordnära Tunnelväxthus och Impecta Fröhandel. Vill du sponsra vår podcast så kan du läsa mer på www.tvaodlareemellan.se.

Blogginlägget jag hänvisar till i avsnittet hittar du här: Så har jag kvävt bort kvickroten.

 

Johannes kämpar med en sten som ska flyttas.

Här är Johannes skogsträdgård, med mängder av stenbumlingar.

 

Lyssna gärna på våra andra avsnitt av Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck. Du hittar dem på på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Bli medlem på Sarabackmo.se för att få tillgång till längre artiklar, trädgårdsguider och särskilda erbjudanden från Skillnadens Trädgård.

Om du gillade den här artikeln kan du hitta liknande på samma ämne genom att använda sökrutan högst upp i vänster hörn på startsidan och skriva in det du är intresserad av att läsa mer om. Du kan också hitta mängder av andra spännande artiklar på startsidan under rubriken "lästips". Här har jag samlat några av mina favoriter de senaste åren!

/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *