29. augusti 2017

Bakom bloggkulissen

Hör och häpna, Johannes inleder veckans avsnitt med att avslöja att han blivit trött på grönsaker. Vad hände?

Varje vecka kan du höra ett nytt avsnitt av vårt radioprogram "Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck". Och vid senaste inspelningen blev jag ganska förvånad när Johannes Wätterbäck berättade att han önskar ett annat fokus för sitt trädgårdsarbete. Jag blev nyfiken.

Förutom nya trädgårdsplanerna pratar vi en del om våra trädgårdsbloggar och hur vi resonerar kring det här med reklam, samarbeten och spons. Var går gränserna? Vi skummar lite på ytan. Själv tycker jag det här är mycket spännande och något vi skulle prata mer om.

 

 

Om du vill lyssna på programmet är det bara att trycka på den gröna pilen i spelaren ovan. Radioprogrammet är en podcast som går att höra när man vill på nätet. Vi som gör Två odlare emellan är Johannes Wätterbäck och Therese Lundén, som tillsammans driver bloggen Farbror Grön, och jag, Sara Bäckmo. Hoppas du tycker om att lyssna! Alla våra avsnitt finns på www.tvaodlareemellan.se.

Kålen på bild längst upp i inlägget är en savoykål av sorten 'San Michele'. Den är otroligt läcker och ger gröna blad med rosa bladnerver, som kapslar in ett alldeles vaniljvitt huvud. I år växer all min kål utan nät och just den fina savoykålen börjar vi skörda av just precis nu. Det är en del angrepp på huvudena, både från larver och sniglar, men just i år är jag minimalt kräsen och glad för allt som blir.
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *