15. juni 2017

Beställ boken Skillnadens skörd nu!

Nu finns äntligen Skillnadens skörd att förhandsbeställa via Bokus och Adlibris. De 500 första beställningarna är dessutom signerade!

Bara några veckor kvar till boksläpp och nu går det att beställa Skillnadens skörd via Bokus och Adlibris. Hoppas att många nappar och beställer redan nu, då har vi möjlighet att snabbt se till att det finns böcker på lager om intresset skulle blir stort. Förra boken sålde ju slut på första tryckningen redan innan den var släppt i butikerna! Beställ via länkarna nedan till Bokus och Adlibris. Observera att jag INTE tar emot beställningar till min mail, Facebook eller via kommentarsfält på bloggen.

 

Bokus: Här hittar du Skillnadens skörd på bokus.com. Ange rabattkoden skörd i kassan så får du 15 kronor rabatt på boken, som då kostar 194 kronor. 

Adlibris: Här hittar du skillnadens skörd på adlibris.com. Boken kostar 199 kronor. 

 

Vad handlar boken om?
Det här är en bok om trädgård och mat. Om att odla för att äta och äta upp det som odlas. Kort och gott en trädgårdsbok med många recept. Så här lyder baksidestexten:

"I Skillnadens Trädgård växer 150 olika sorters grönsaker. Varje dag, året runt, finns mat att hämta i det ekologiska trädgårdsskafferiet.

De senaste åren har matlagningen i Sara Bäckmos familj förändrats i grunden – skörden styr vilken mat som lagas just idag. En kreativ upptäcktsresa bland hemodlade råvaror har tagit matlagningen till nya nivåer. För det är när ett berg av nyskördad spenat bara väntar på att tillagas som vardagsmaten på riktigt blir en lustfylld utmaning.

I boken Skillnadens Trädgård lärde vi känna Sara som en passionerad odlare som nyfiket och egensinnigt revolutionerat vår syn på köksträdgården, ibland genom att göra helt tvärtemot vedertagna odlingsregler. I Skillnadens skörd får vi följa med Sara in i köket för att se hur nyskördade råvaror tas om hand, förvaras och blir till mat för hela familjen. Boken myllrar av favoritrecept på lättlagad vardagsmat – proppfull av grönsaker, året om.

SARA BÄCKMO är journalist som sedan sju år tillbaka odlar och skriver om Skillnadens Trädgård i Sveriges största trädgårdsblogg (www.skillnadenstradgard.se). Hon producerar också podden Två odlare emellan och föreläser flitigt om grönsaksodling. Hennes första bok Skillnadens Trädgård var 2016 års mest sålda trädgårdsbok."

Vi som gjort boken är undertecknad tillsammans med fotograf Maria Fors Östberg och förlaget Roos & Tegnér. 

 

Hur blir det med kråkan?
En sak jag lärde mig från förra våren är att böcker helst ska vara signerade. Och jag vill så gärna signera! Jag kommer att åka till Malmö och sitta hos förlaget och signera böcker en hel dag den här gången, men eftersom intresset är så stort nu kan jag inte administrera beställningar direkt till mig själv via bloggen. Alltså är alternativet att beställa bok och hålla tummarna för att du blir en av de 500 första, som då får signerat ex, eller köpa boken och få den signerad i efterhand. Många tar ju med sin bok till föredragen och passar på att få en kråka i den då.

 

Passa på att beställa boken redan nu! Snart hoppas jag att jag kan dela lite recensioner av boken allteftersom jag börjar dela ut pressmaterialet till de många bloggare och journalister som är intresserade av att tjuvläsa.
/Sara Bäckmo

 

7 svar till “Beställ boken Skillnadens skörd nu!”

 1. Anna skriver:

  Ingen tvekan, beställde direkt!?
  Har ett enormt sug efter boken som jag hoppas ska hjälpa mig att få in mer grönsaker i vardagsmaten!
  Kram på dig Sara!

 2. Eva Möttus skriver:

  Denna har vi längtat efter! ?

 3. Klart man vill ha en signerad men jag träffar gärna dig på ett föredrag och får den signerad som jag gjorde med förra boken hör i Halmstad.

 4. Lina skriver:

  Beställde direkt! Som jag har längtat efter denna boken.

 5. Bengt Johansson skriver:

  Beställde direkt kanon!

 6. Renate skriver:

  Nå er boken bestilt på den norske adlibris siden. Gleder meg allerede.

 7. Frida S skriver:

  Vilken fantastisk bärtröja du har på omslaget, kan du tipsa om vad det är för någon?
  Har själv en 6 veckors som behöver kånkas runt på i trädgården 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *