17. augusti 2017

Beställ signerat ex av Skillnadens skörd!

"Första tryckningen är redan slut - vi har beställt mer!" Glada nyheter på förlaget idag. Intresset för nya boken är rekordstort och jag är världens gladaste Sara.

Tydligen är det inte riktigt ok att avslöja exakt hur mycket en bok har sålt och hur stora upplagor och tryckningar är. Varför är det så? Nåja, lite hemlighetsmakeri kanske bara är bra, fastän en bara vill skrika ut när det går bra och berätta alla detaljer. Men så mycket kan jag säga att det inför mitt andra boksläpp beställts dubbelt så många ex som när första boken släpptes förra året. Men det räcker inte. Förlaget har fått beställa nästan lika mycket till från tryckeriet för att hålla god takt med efterfrågan. Det är ju helt vansinnigt kul!

Jag är fortfarande rätt överraskad över gensvaret. Mina böcker handlar ju om jord och spenat och såna grejer. Men det ligger visst i tiden. Och ingen är gladare än jag!

Idag har jag tillbringat dagen på underbara förlaget Roos & Tegnér i Malmö. Det stora bordet i den öppna kontorsmiljön har kontinuerligt fyllts på med hög efter hög med böcker. Jag har skrivit Sara i ett tusen böcker, som sedan packats ner i sina kartonger för vidare transport till Adlibris och Bokus, där signerade ex kan beställas.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

Nya boken Skillnadens skörd - Mat från trädgården året om handlar om vad vi gör med trädgårdens skörd. Boken är uppdelad i sju årstider/kapitel, som vart och ett handlar om vad som finns att skörda och vad för mat vi lagar av grönsakerna jag odlar. Maria Fors Östberg har tagit helt fantastiska bilder, och ja, jag lipade en del igår när jag såg de för första gången. Du är en pärla, Maria, som fångat trädgården, maten, barnen och mig så fint!

 

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

 

En del nytillkomna läsare frågar om det inte vore en idé att skriva en bok. Så på förekommen anledning skriver jag avslutningsvis så här. Skillnadens skörd är min andra bok och den finns att beställa via nätbokhandlarna redan nu. De signerade böckerna är begränsade, först till kvarn. Köp till exempel via Adlibris och Bokus (klicka på namnen, det är länkar direkt till bokens sida på respektive bokhandels sajt). Första boken Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi släpptes i mars förra året och blev 2016 års bäst säljande trädgårdsbok.

Tusen tack för att du följer och läser om min trädgård! Det är ju du som gör det här möjligt! En stor kram till alla härliga som läser och följer mig och Skillnadens Trädgård!
/Sara Bäckmo

 

3 svar till “Beställ signerat ex av Skillnadens skörd!”

 1. Kitty skriver:

  Måste vara en mäktig känsla första gången man håller sin egen bok i handen!!
  Roligt med all framgång dina böcker fått 🙂
  /Kitty

 2. Lena skriver:

  Jag vill gratulera dig till ALLT!
  Vad jag ser fram emot att boken dimper ner i min brevlåda?
  Tack för alla tips och den positiva energin du sprider.
  Mvh
  Lena

 3. Göran skriver:

  Jag tror/hoppas att någon av mina barn köper ett ex till mig när jag snart fyller år - verkar vara en spännande bok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *