Böcker redo att skickas

På listorna ligger boken om Skillnadens Trädgård fortfarande i topp. Vill du ha ett signerat ex kan du beställa direkt av mig.

Det är ju helt galet, men fem månader efter boksläppet toppar vår bok om Skillnadens Trädgård fortfarande kategorin Hem & Trädgård på Bokus. Och jag har hört ryktas att kampanjen som Bokus, Land och förlaget Roos & Tegnér snodde ihop med bra rabatt till bloggens läsare blev den bästa som nätbutiken gjort. Vad ska en säga om det...

I boken finns Kristin Lidströms fina schema över när och var jag sår olika grönsaker. Min säsong är lång och jag sår och skördar under hela året. Du som vill ha något att utgå från när det gäller sådder och dessutom behöver inspiration till hur du skulle kunna odla under en större del av året kanske skulle ha nytta av att bläddra lite i boken.

Du som redan gjort det, vad tycker du?

 

Beställ signerad bok
Imorgon gör jag första föredraget efter en paus sedan Loa föddes. Det ska bli roligt att puttra ut i landet igen och förstås har jag böcker i bagaget (200 kronor kontant, med kort eller Swish i samband med föredragen).

Vill du ha en signerad bok kan du beställa här på bloggen. Jag skickar ett lass böcker varje vecka (med något oavsiktligt undantag...) och om du klickar på rubriken ovanför omslagsbilden här i högerspalten kan du läsa hur du går till väga.

Nästa sommar kommer nästa bok om Skillnadens Trädgård - den handlar om mat.
/Sara Bäckmo

12. augusti 2016

4 svar till “Böcker redo att skickas”

 1. Cecilia Lejon skriver:

  hej, vi som har köpt din bok redan o planerar att möta dej på någon föreläsning framöver...kan vi oxå få en signatur av dej, om vi tar med boken? Med vänlig hälsning Cecilia

 2. Renate skriver:

  Jeg elsker boken din. Og gleder meg til mat boken kommer. Blir utrolig inspirert av deg.

 3. Lotta skriver:

  Förstaårsodlare som blev med växthus och ett gäng pallkragar i våras. Biten av odlingslustan och planerar växthus och mer odlingsyta i höst. Köpte biljett till din föreläsning 20/8, kan knappt vänta!

 4. Anna skriver:

  Jag verkligen älskar din bok och väntar med stor förväntan på nästa. Har fått så mycket bra tips genom din bok och har läst den flera ggr. Jag stryker under och lägger till egna kommentarer allt eftersom jag odlar och testar mig fram. Man kan nog säga att jag på mitt egna lilla sätt för en tyst konversation med dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *