Boka föredrag för hösten

Vill du ordna ett föredrag med mig under hösten 2020? Nu är det dags att höra av dig med intresseanmälan. Jag gör åtta föredrag under hösten och tar emot bokningar för dessa nu.

Sara Bäckmo håller föredrag på scen.

 

Nu är det hög tid att höra av sig för att boka evenemang med mig hösten 2020. Jag gör åtta föredrag, två per månad under tiden augusti-november. Hoppas att ni är ett litet gäng som är intresserade av att boka!

Höstens föredrag är Odla nytt - med Sara Bäckmo och handlar om hur jag odlat en helt ny liten trädgård från grunden. Under jul- och nyår har ni kunnat se serien om Berghem och föredraget Odla nytt är en förlängning av den. I första hand fokuserar jag på metoder för att komma igång att odla och berättar om grönsaker som passar till platserna jag berättar om. Det temat brukar locka både de som är helt nya i grönsakslandet och de som odlat en tid men vill utöka sin odlingsyta eller helt enkelt bara vill göra något nytt. Temat är inte på något sätt bundet till en viss del av landet utan passar odlare i hela Sverige.

Innehållet har delvis koppling till den bok jag släpper i februari, som handlar om bra grönsaker i en nybörjarträdgård. Nedan kan du se en del av den nya trädgården jag anlade sommaren 2019 och som föredraget handlar om.

 

Om intresseanmälan

Eftersom många är intresserade av att vara medarrangör till föredrag/evenemang ber jag dig att skicka en kortfattad förfrågan per e-post. Som svar får du information om hur vi jobbar med föredragen och du/ni återkommer på nytt om detta låter intressant.

Skicka din förfrågan till sara@sarabackmo.se. 

Jag gör endast åtta föredrag under hösten och kommer inte att kunna åka utomlands för uppdrag. Jag prioriterar en bra geografisk spridning för evenemangen på orter som är lätta att ta sig till, som har bra lokaler anpassade för större publik och engagerade medarrangörer. Jag finns tillgänglig för föredrag vardagar och helger från augusti till och med november 2020. Intresseanmälningar för våren 2021 tar jag emot med start i augusti.

 

Bild från ett föredrag

Mina föredrag är välbesökta och lockar ofta uppåt 200 personer. Utöver föredraget ordnas mysig fika och ofta minimässa med lokala trädgårdsrelaterade företag. Bilden är från ett härligt evenemang i Kil, april 2019.

 

Observera att detta endast är info till den som vill vara med och arrangera ett evenemang, ingen bokning till redan inplanerade evnemang. Du får gärna tipsa föreningar, företag och organisationer på orter du tycker skulle passa.

Evenemangen presenteras på Skillnadens Facebook-sida och biljetter säljs i webbutiken på sarabackmo.se allteftersom bokningarna är klara. Där finns också biljetter till vårens föredrag.

Välkommen att höra av dig!
/Sara Bäckmo

 

03. februari 2020

2 svar till “Boka föredrag för hösten”

 1. […] Vill du att jag ska komma och besöka din ort under hösten och hålla ett föredrag kan du läsa här. […]

  • britt.johansson01 skriver:

   Hej
   Har precis mejlat om att det vore trevligt om du kunde komma till Uddevalla under hösten 2020.
   Mvh

   Britt Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *