Boka föredrag "Odla nytt - med Sara Bäckmo" - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Boka föredrag "Odla nytt - med Sara Bäckmo"

Våren 2020 föreläser jag om hur vi enkelt kan skapa nya odlingsytor och komma igång att odla. Här hittar du information som du som förening, företag eller organisation behöver för att skicka intresseanmälan om föredrag/evenemang till våren 2020.

Sara Bäckmo håller föredrag på scen.

 

Nu är det hög tid att höra av sig för att boka evenemang med mig våren 2020. Jag gör cirka tio föredrag under våren och hoppas ni är många som är nyfikna och vill boka.

Vårens föredrag heter Odla nytt - med Sara Bäckmo och handlar om att skapa en ny odling från grunden. I första hand fokuserar jag på metoder för att komma igång att odla och berättar om grönsaker som passar till platserna jag berättar om. Det temat brukar locka både de som är helt nya i grönsakslandet och de som odlat en tid men vill utöka sin odlingsyta eller helt enkelt bara vill göra något nytt. Temat är inte på något sätt bundet till en viss del av landet utan passar odlare i hela Sverige.

Innehållet har delvis koppling till den bok jag släpper våren 2020, som handlar om bra grönsaker i en nybörjarträdgård.

 

Om intresseanmälan

Eftersom många är intresserade av att vara medarrangör till föredrag/evenemang ber jag dig att skicka en kortfattad förfrågan per e-post. Som svar får du information om hur vi jobbar med föredragen och du/ni återkommer på nytt om detta låter intressant.

Skicka din förfrågan till info@sarabackmo.se. 

Jag gör endast ett tiotal föredrag under våren och kommer dessvärre inte att kunna göra några resor utomlands för föredrag. Jag prioriterar en bra geografisk spridning för evenemangen på orter som är lätta att ta sig till, som har bra lokaler anpassade för större publik och engagerade medarrangörer. Jag finns tillgänglig för föredrag vardagar och helger från slutet av februari 2020 till och med juni 2020. Intresseanmälningar för hösten 2020 tar jag emot från januari.

 

Under hösten 2019 gör jag inga föredrag alls utan jobbar med annat här hemma. 

 

Bild från ett föredrag

Mina föredrag är välbesökta och lockar ofta uppåt 200 personer. Utöver föredraget ordnas mysig fika och ofta minimässa med lokala trädgårdsrelaterade företag. Bilden är från ett härligt evenemang i Kil, april 2019.

 

Observera att detta endast är info till den som vill vara med och arrangera ett evenemang, ingen bokning till redan inplanerade evnemang. Du får gärna tipsa föreningar, företag och organisationer på orter du tycker skulle passa.

Hela listan med orter jag besöker publiceras på sarabackmo.se och uppdateras efterhand. Evenemangen presenteras på Skillnadens Facebook-sida och biljetter säljs sedan i webbutiken på sarabackmo.se allteftersom bokningarna är klara.

Välkommen att höra av dig!
/Sara Bäckmo

 

13. augusti 2019

3 svar till “Boka föredrag "Odla nytt - med Sara Bäckmo"”

 1. Jennie Roos skriver:

  Hej! Jennie heter jag och jobbar på Kungälvs Gardencenter. En plantskola som alltså ligger i Kungälv. Förra året expanderade vi och byggde två nya fräscha växthus. Ett till krukväxterna och ett till säsongsblommor/ torra varor såsom näring, krukor, verktyg mm mm.
  Vi är mycket intresserade av ett föredrag med dig. Vi säljer dina egna fröpåsar och böcker med stort intresse.
  Titta gärna på hemsidan och sociala medier så ser du lite mer av oss. ?
  Hälsningar Jennie.

 2. Hej Sara, vi har ett orangeri där vi driver café. Odlar en del också, som vi använder oss av både i caféet och privat. Skulle tycka att det var fantastiskt om du skulle kunna hålla föredrag hos oss. Vi finns i Krumby, strax utanför Malmö. Undrar såklart hur mycket du tar? Vi kan få in mellan 70-90 ätandes gäster.
  Christine Persson
  Wasabi orangeri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *