Stäng menyn

Boka föredrag till vår 2017

I slutet av sommaren och början av hösten är det många föreningar och företag som planerar vårens olika evenemang. Är du intresserad av att boka föredrag hittar du info här.

Jag konstaterar glatt att föredragen om Skillnadens Trädgård varit väldigt välbesökta. I våras blev jag överraskad av att det kom 200 personer för att lyssna i Falköping och i Borås kunde lokalen inte ta emot alla som ville vara med. Hoppas att vi är många som möts också under hösten.

 

Att odla enkelt
Nu börjar jag ta emot bokningar inför våren 2017. Då kan du boka mig för ett föredrag med fokus på att odla enkelt. Många med mig kombinerar odling med familj, jobb och andra fritidsintressen och behöver en lättodlad plätt - en sån där som en har både tid och ork att odla. Till våren delar jag med mig av mina bästa tips och hoppas kunna inspirera fler till att börja odla mycket grönsaker hemma eller fortsätta att odla trots att annat konkurrerar om uppmärksamheten.

Jag håller föredrag över hela Sverige och gärna i grannländerna med. Hör av dig med frågor om föredragsbokningar till våren 2017 i god tid för att vara säker på att det finns tider som passar. Frågor om föredrag skickas till info@skillnadenstradgard.se.

Många följare hör av sig med frågor om jag kan komma till olika orter och prata. Jag arrangerar inte själv föreläsningarna och därför är det allra bästa att du tar kontakt med till exempel en trädgårdsförening, studieförbund eller företag som du tror kan vara intresserade och föreslår att de hör av sig för att boka. Eller drar ihop ett gäng intresserade och ordnar ett eget evenemang.

Vill du se vilka platser jag besöker nu under hösten kan du gärna kika på Föredrag om Skillnadens Trädgård 2016.
/Sara Bäckmo

20. augusti 2016