28. april 2018

Boka lördag med mig på Gotland

Nu ska jag äntligen åka till Gotland och hålla föredrag! Det har varit på G i flera år men blivit av först nu. Visby väntar och jag hoppas att du bokat din biljett.

Sara Bäckmo håller föredrag på scen.

Det blir en tvådagarstur till Gotland till helgen. Inte dumt med ett besök i Visby vid den här tiden på året gissar jag. Hoppas att många vill komma och lyssna när jag håller mitt föredrag om några av mina bästa grönsaker.

 

Vårens föredrag har varit riktiga kanonevenemang, med mycket folk, fröbyte, mingel och sprudlande odlarglädje. Det är otroligt roligt att möta er alla!

Eftersom jag gör färre föredrag i år puffar jag lite extra de gånger jag puttrar iväg ut på jobb, så ingen ska missa. Jag vet att det är många som gärna vill komma. Och nu är det alltså Visby som gäller på lördag.

Tid: 13.00-17.00 (föredraget börjar klockan 14.00)
Plats: Clarion Hotel
Biljettbokning: Biljettkiosken

Övrig info om evenemanget hittar du på Skillnadens Facebooksida under Evenemang.
Varmt välkommen till en härlig inspirationsdag!
/Sara Bäckmo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *