13. juli 2017

Boka föredrag till 2018

Vilken fantastisk föredrags-vår jag har haft! Så många har kommit och lyssnat på fördraget om enkel odling. Nu är det dags att planera för nästa år.

Våren 2018 kommer föredraget att handla om mina favoritgrönsaker och hur jag odlar dem. Mer detaljerad info kommer senare till er som bokat.

Intresset är väldigt stort - de flesta föredrag har varit helt slutsålda och jag är så otroligt glad för det. Passa på att skicka in din intresseanmälan så snart du kan, jag vet sedan tidigare att tillfällena bokas upp ganska snabbt. Under våren 2018 kommer jag dessutom att göra något färre föredrag än i våras.

Skicka din intresseanmälan om att anordna föredrag till info@skillnadenstradgard.se och märk mailet med Föredrag så att jag lätt hittar i mailkorgen. Jag återkommer så snart jag kan med mer information. Observera att detta INTE är en intresseanmälan för att anmäla sig till föredrag utan för föreningar, företag och organisationer som vill anordna.

Tipsa gärna de du tror skulle vara nyfikna på att anordna ett föredrag. Hoppas på många intressanta förfrågningar!
/Sara Bäckmo

 

Ett svar till “Boka föredrag till 2018”

  1. Johanna skriver:

    Hej Sara! Har grävt min första djupbädd i landet i år och tänkte höra med dig om man kan använda grästuvorna som blir över till djupbädden? Blir det bra näring i bädden och bryter maskarna ner det snabbt eller tar de lång tid?

    Tack på förhand
    Från en trogen läsare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *