Clary Öhlund i Kramfors - Poddvecka på Skillnadens - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Clary Öhlund i Kramfors - Poddvecka på Skillnadens

Hur är det att ha en trädgård i nordligare delar av landet än min egen? Jag har åkt till Kramfors i odlingszon 5 och möter en entusiastisk grönsaksodlare som älskar att odla stort och massor.

En kvinna i blå jacka står i en magisk solnedgång i vinterlandskap.

Clary Öhlund, fotograferad i mars 2019 ovanför slänten där hon odlar sina grönsaker.

 

Kramfors ligger täckt av snö när jag besöker orten i mars 2019. Ljuset är magiskt och att dessutom få möta sprudlande glada Clary Öhlund är toppen! Jag fortsätter min poddvecka på Skillnadens med ett besök i Clarys vintriga trädgård, i odlingszon 5. Massor av tips till dig som vill odla grönsaker på ungefär samma breddgrad.


Du kan se bilder från Clarys trädgård på Instagram. Hon är också aktiv med inlägg och bilder då och då i Facebook-gruppen Trädgårdsskafferiet. Sök gärna på hennes namn där för att se uppdateringar.

 

Tidigare avsnitt

Under veckan publicerar jag flera nya avsnitt av min podd Skillnadens i en riktig podd-vecka. Här kan du höra veckans tidigare avsnitt.

 

 

 


 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Poddarna har inga egna hemsidor eller undersidor här på bloggen, men du når dem genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

29. april 2020

Ett svar till “Clary Öhlund i Kramfors - Poddvecka på Skillnadens”

  1. Tamy skriver:

    Superintressant läsning.. Vi lever själv del av året utomlands (Spanien) och övrig tid i Jämtland, så spännande utmaningar med vad man kan odla och inte på dessa totalt olika odlingszoner. Tack för en riktig bra sida och härlig läsning:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *