Stäng menyn

Digitalt föredrag: Nördigt om förodling

Var med på ett digitalt föredrag och lär dig fiffiga knep om förodling av grönsaker till din köksträdgård.

Nästan alla grönsaker jag odlar i min köksträdgård är förodlade på ett eller annat sätt. Jag har stor nytta av att driva fram plantor på olika vis.

 

I vår har jag haft glädjen att möta otroligt många odlarvänner när jag varit på resa med mitt föredrag Nördigt om förodling. Vilka fina dagar och kvällar vi haft! Massor av inspiration på alla håll och kanter. Många härliga möten, berättelser och skratt. Tack!

Under våren har jag också hört flera som inte kunnat vara med på föredragen av olika anledningar. Nu har jag hörsammat era önskningar om ett digitalt evenemang. Hoppas det här upplägget ska funka för många av er.

Den 20 juni 2024 kl 18.00-21.00 håller jag mitt föredrag Nördigt om förodling digitalt genom en livesändning på Facebook. Det är fritt fram för vem som helst att kika, live eller i efterhand under de dagar livesändningen ligger kvar. Köp din medverkan till föredraget genom länken nedan.

 

Köp biljett till Nördigt om förodling här

 

Vad handlar föredraget om?

Det här föredraget handlar om hur vi kan förodla grönsaker på bästa sätt under olika årstider. Om vi lär oss att förodla bra kan vi nyttja en större del av året, odla fler grönsaker och få bättre skördar. Jag delar mina bästa tips för att odla inomhus och utomhus och mittemellan.

I det här föredraget lägger jag lite extra krut på avsnittet om att förodla på sommaren. Jag hoppas att det ska vara användbart för dig som vill maxa sommarmånaderna och ha ätbart under en större del av året.

Föredraget hålls som två delar, med en bensträckare i mitten. Det kommer finnas möjlighet för frågor efter föredraget.

 

Hur går det till?

Föredraget genomförs som en livesändning i en särskild Facebook-grupp. Du köper plats till din medverkan genom länken ovan. När du köpt din "biljett" får du ett mail med viktig information, bland annat namn på Facebook-gruppen och lösenord till den. Ansök om medlemskap i gruppen. Den 20 juni kl 18.00 startar föredraget som en livesändning i gruppen. Jag kopplar upp mig en stund tidigare så att alla hinner ansluta i tid.

Under föredraget kan alla som vill kommentera i livesändningen via kommentarerna och ställa frågor. En av mina kollegor kommer att göra ett urval av frågorna till den gemensamma frågestunden i slutet av föredraget.

Livesändningen ligger sedan kvar i gruppen till och med söndag 23 juni och kan då ses när som helst hela helgen - hur många gånger du vill. Därefter tas livesändningen bort och gruppen avslutas.

För att gå med i gruppen och se föredraget måste du ha ett konto på Facebook. Det går bra att ansluta via en familjemedlems konto om du inte har ett eget.

OBS Om du inte skulle motta mailet med information efter ditt köp så kan du titta i skräpmailen. Ibland sorteras mail med okänd avsändare dit av misstag. Om du inte finner ditt mail kan du höra av dig till oss för att få hjälp på info@sarabackmo.se.

 

Köp biljett till Nördigt om förodling här

 

Jag hoppas att den här kvällen blir ett mysigt häng över skärm och att alla som frågat om digitalt föredrag har möjlighet att vara med. Fixa lite mysigt käk och något trädgårdsrelaterat att göra under tiden och placera mig på en skärm bredvid.

Hoppas vi ses vid föredraget!
Hälsningar Sara Bäckmo

09. juni 2024