19. april 2020

Få min nedladdningsbara såkalender

Odla året runt med min enkla såkalender! Du som blir ny medlem, eller är medlem sedan tidigare, får en nedladdningsbar såkalender - en ny varje kvartal - med tips på sådder som funkar månad för månad.

 

För att variera innehållet på medlemssidorna har vi tagit fram bonusprojekt till dig som vill vara medlem på sarabackmo.se. Vi har gjort en guide om sommarblommor och extra läsning om mitt motto att "så lite - men ofta". Bägge har gått att ladda ner i olika perioder från sajten. Förutom att det är kul material att skicka ut är det också roligt för oss i redaktionen att tänka lite nytt. Och det har vi gjort nu igen! Här kommer min nedladdningsbara såkalender!

Maria Fors Östberg och jag gjorde ju boken Odlingskalender - 5 år i din trädgård, som kom ut hösten 2019 och slog rekord i antalet förköp här på sajten. Det var otroligt kul! Här har vi gjort en lite enklare kalender, med korta presentationer av grönsaker som passar fint att så vid respektive månad. Maria har satt ihop allt så himla bra, det är verkligen ursnyggt! Med bilder och tips från Skillnadens Trädgård jag tror verkligen att den här enkla och fina kalendern kan vara toppen för dig som vill ha inspiration till köksträdgårdens sådder - året om.

Såkalendern ges gratis till dig som är medlem eller väljer att bli det, oavsett hur länge du vill vara medlem. Varje kvartal lägger vi till en ny del i kalendern och om ett år har du ett fint häfte som du samlat ihop.

 

Ladda ner såkalendern från Din medlemssida

 

Kalendern består av fyra sidor för varje kvartal, med kortfattad grönsakspresentation och en sammanställning med övriga grönsaker att så och tips på var sådderna kan göras. Här är en tjuvtitt.

 

Såkalender för april

 

Bli medlem och få såkalendern

Att vara medlem på sarabackmo.se innebär att du får en längre medlemsartikel eller medlemsvideo varje vecka, tillgång till bonusmaterial och mitt nu ganska stora arkiv med tidigare tema-artiklar, inbjudan till medlemsgruppen Odla med Sara på Facebook och dessutom ett och annat erbjudande från företag jag samarbetar med. Som medlem har du också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken.

 

Läs mer om medlemskapet och bli medlem på sarabackmo.se 

 

Det kostar 79 kronor per månad att vara medlem. Det finns ingen bindningstid så du får gärna prova på och se om det passar dig. Du kan också välja att köpa ett tidsbegränsat medlemskap på 3, 6 eller 12 månader. Om det är något du undrar över kan du maila till info@sarabackmo.se så får du hjälp.

Hoppas du ska tycka om den här lilla vår-karamellen och att du får några nya idéer genom den!
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *