02. mars 2020

Fira med mig - Skillnadens Trädgård fyller 10 år!

Det har gått tio år sedan jag tog de första spadtagen till min köksträdgård. Tio fantastiska år när jag lärt mig mer om odling, livet och mig själv än någonsin förut. Fira med mig i onsdagens 10-årsjubileum!

 

Hur det här gick till vet jag inte riktigt, men tiden passerar i den gång den bestämt och vips är jag inne på tionde odlingsåret i min köksträdgård. Jag kommer fortfarande ihåg när jag med bra energi och stor förväntan lassade ut de första jordmassorna och drömde om maten jag skulle skörda. Det fanns inte i mina tankar då att den nya köksträdgården skulle ge så stort avtryck i vår vardag och därtill vara grunden för allt jag gör i jobbet, tio år senare.

En del av mig skulle gärna göra om resan, förstås utan all den kunskap jag har nu. Att få vara i den där upptäckarfasen, när allt är nytt och spännande, var så häftigt. Det här häftig nu med, fast på andra sätt. Jag lär mig nya saker varje dag. Grattis till dig som gör ditt första år som odlare! Det kanske är bland det roligaste och viktigaste du gör i livet.

 

Livesänt evenemang på Facebook

För att fira att Skillnadens Trädgård fyller tio år gör jag en rejäl livesändning på Facebook. Jag ska försöka summera de här tio åren och lista några avgörande saker som varit både bra och mindre bra. Om du vill vara med och kika kan du anmäla dig till evenemanget här. Då får du notering om när det närmar sig, samt kan ta del av bilder från de här tio åren som jag lägger ut under måndag-onsdag.

 

Anmäl dig till 10-årsjubileet här

 

Under evenemanget hoppas jag också kunna inspirera några av er till att bli medlemmar på sarabackmo.se för att ta del av allt fint medlemsmaterial jag och redaktionen gör. Här finns bland annat vårens nya melonutmaning som har premiär på onsdag, specialartiklar om olika grönsaker och metoder och den nya serien om mat från trädgården månad för månad. Nytt för våren är också den Facebook-grupp för medlemmar som vi släpper nu på onsdag. Hela min redaktion finns på plats för att säga hej och välkommen!

Att vara medlem på sarabackmo.se är också ett sätt att stötta mig och redaktionen i arbetet med Skillnadens, så att vi kan fortsätta producera blogginlägg, videos, föredrag och annat om odling. Tack för det stödet!

 

Läs om medlemskapet och bli medlem här

 

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad och har ingen bindningstid. Du kan bli medlem och betala löpande månad för månad, som en prenumeration, eller välja att betala 3, 6 eller 12 månader i taget. Alla som är eller blir medlem får en fin guide om mitt knep att så lite - men ofta. Det erbjudandet gäller till och med 11 mars.

Vi ses på Facebook på onsdag kväll!
/Sara Bäckmo

7 svar till “Fira med mig - Skillnadens Trädgård fyller 10 år!”

 1. jesaen skriver:

  Kul med live sändning men kommer du att lägga upp videon i efterhand för oss medlemmar som inte har Facebook? Eller kommer du visa även på Youtube?
  Mvh
  Jennifer

 2. Cristel Göranson Pihl skriver:

  Hej och grattis till 10 år som odlare på Skillnadens! Jag är medlem och uppskattar verkligen dina texter och videoklipp - de ger inspiration o samtidigt konkreta tips o råd. Jag har även köpt en del av dina böcker. Kollar Instagram dagligen.
  Men Facebook, nej det är såå skönt att inte vara med där! Gick ur för flera år sedan...
  Hoppas alltså att du delar med dig av jubileumsfirande på medlemssidorna.

 3. Susanne skriver:

  Hej! Jag lämnade också Facebook för längesen och är glad för det. Det finns olika anledningar till varför en inte kan/vill delta där. Jag hoppas precis som skrivits i ovanstående kommentarer att vi medlemmar kan ta del av firandet via andra kanaler!

 4. Eleonore skriver:

  Inte heller med i Facebook av ett flertal anledningar...….

 5. Magdalena skriver:

  Hej Sara, jag var så glad när jag såg 10-års videon, men tyvärr var jag på jobbet och kunde bara se bitvis. Nu satte jag mig med en kopp kaffe och tänkte njuta av hela videon men hittar den inte. Även jag undrar om den finns att se någonstans.
  Hälsningar Magdalena

 6. hellberg.marita skriver:

  Hej!
  Tack för länken till fira med Sara!🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *