25. maj 2017

Följ med ut i min trädgård!

Det är varmt! Det är soligt! Det växer! Vad mer kan en odlare begära efter vinterkyla och därpå kall vår? Nu bubblar växtligheten upp och jag tar dig med ut i trädgården på rundvandring.

Våren har varit kall. Och jag har haft lite tid. Det är inte helt lätt att få till kombinationen små barn, jobb och stor trädgård. Ändå tycker jag att jag skött mig exemplariskt och prioriterat bra. Det växer i alla bäddar. Och runt omkring frodas maskrosor och annat oönskat med. Ogräset får jag ta när tid finnes.

I nya avsnittet av Saras trädgårdsdagar tar jag dig med ut i trädgården och visar hur det ser ut på friland i mitten av maj. Här får du se hur den lila sparrisen ser ut när den tränger upp ur jorden, svartroten som ser ut som gräs när den gror och den stora skillnaden i tillväxt på vintersådda och vårsådda morötter.

Avsnittet kostar 9 kronor att se - hoppas du vill stödja mitt arbete genom att köpa klippet.

 
 

En del har fortsatt problem med att köpa avsnitten via iPads och iPhones. Jag har kontaktat YouTube för att få hjälp att lösa det här och väntar fortfarande på information om varför det är problem och hur det kan lösas. Ett tips är dock att köpa klippet från dator (här funkar det fint med både mac och pc, jag har själv provat), då kan det sedan ses från vilken enhet som helst.

 

Varför tar jag betalt?
Alla klipp på min YouTube-kanal är gratis att se, utom nya avsnitt i serien Saras trädgårdsdagar. Det tar mycket tid att producera videos och jag lägger en stor del av min arbetstid på det eftersom jag vet att det är ett uppskattat material. Intäkterna från reklam som visas i samband med klippen ger i princip inga intäkter alls och jag vill gärna känna att jag har någon typ av inkomst från den här delen av mitt jobb också. Därför har jag valt att ta betalt för nya avsnitt av Saras trädgårdsdagar. Alla avsnitt är drygt 10 minuter långa och kostar alltså 9 kronor att se. Hoppas att du tycker det är värt att stödja mitt arbete med att dela trädgården och hur jag odlar.

Och om du ändå inte vill betala 9 kronor hoppas jag att du inte lägger tid på att dissa mitt beslut att ta betalt, utan istället har glädje av alla de drygt 220 klipp som är alldeles gratis att se. Tack!
/Sara Bäckmo

11 svar till “Följ med ut i min trädgård!”

 1. Erika Roos skriver:

  Jag kunde inte hålla mig, utan var tvungen att köpa klippen, trots lite skral ekonomi. 😉 Vilka bra klipp det är, men det senaste bara krashar när jag försöker köpa det. De tidigare har gått fint att köpa från telefonen, men inte det här.
  Jag vet inte om det är min telefon eller ditt klipp. Men det funkar iaf inte.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Tack Erika! Har du provat att titta på olika enheter? Hos mig funkar klippet bra både på dator och telefon. Håller tummarna för att det funkar! /Sara

 2. Nina skriver:

  Samma här, har kunnat köpa tidigare klipp men detta bara krashar. Betalar GÄRNA, klart du ska få nån inkomst av allt arbete och för all inspiration. Du är fantastisk! ?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Jag blir tokig. Tack för att ni tar er tid att skriva feedback! Fått besked från YouTube om att min kanal inte är prioriterad när det gäller att lösa problemen. Känns trist. Hoppas hitta lösning. /Sara

 3. Åsa skriver:

  Samma här, det kraschar ideligen! Har provat starta om, installera om, osv utan effekt. Problemet ligger nog hos Youtube. Hoppas det ordnar sig snart, är så sugen på att se klippet. Betalar gärna för att se. Jag vill inte heller jobba gratis? Tycker att man ofta betalar betydligt större summor för tidningar o trädgårdsmagasin med tunnare innehåll än dina klipp. Tackar för all inspiration jag får!

 4. Birgit skriver:

  Samma här,det brukar funka med min makes mobil men inte denna gång.Hoppas det funkar snart.

 5. Birgit skriver:

  Version 2 funkar inte heller,iaf inte hos mig.

 6. Nina skriver:

  V. 2 funkar inte för mig heller än. Ska prova på datorn senare.

 7. Cecilia Ferm skriver:

  Hej!
  Jag tycker att du är en fantastisk inspiratör och betalar gärna en slant för att sponsra dina proffsiga klipp! Men..... Jag har betalat för båda de senaste klippen!
  Men det är ju samma??? Jag trodde ju att det var två olika filmer? Jag trodde version 2 skulle vara en fortsättning?
  Med vänlig hälsning, Cecilia

  • Sara Bäckmo skriver:

   Åh, nej vad synd. Det framgick av info på Facebook att det är samma klipp och infon i beskrivningen av klippen är ju exakt samma. Gissade inte att det skulle tas för nytt klipp. Jag ber om ursäkt. Får försöka kompensera dig på annat sätt vid tillfälle. Hälsningar Sara

 8. Cecilia Ferm skriver:

  Hej igen! Ingen fara! Det var jag som var lite snabb bara! Tycker klippet var bra så det får vara värt 18kr! ?
  Mvh Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *