Föredrag norröver och på Åland - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Föredrag norröver och på Åland

Boka biljetter till nya föredragen i Umeå, Östersund, Mariehamn och Falun. En svajig vinter till trots gör jag de här efterlängtade resorna lite längre bort. Läs mer om detta här.

Bildcollage inför föredraget med grönsaker och porträttbild på Sara

 

Fina odlarvänner! Alldeles då vi skulle släppa biljetterna till vårens föredrag fick Philip och jag veta att vi väntade barn och blev så himla glada. På grund av graviditeten behövde jag snabbt som ögat avboka de långa föredragsresorna på våren och hann göra det precis innan biljetterna släpptes. Det var många som blev besvikna, men det var fortfarande så tidigt att det inte kändes ok att gå ut och berätta om orsaken till avbokningarna.

Tio dagar innan jul fick jag missfall. Det har varit helt jävla förskräckligt. Jag har repat mig rent fysiskt men har varit så fruktansvärt ledsen. Vet att många av er som läser gått igenom samma.

I alla fall så förändrades förutsättningarna för föredragen, igen. Det tog några veckor att komma över att det kändes pinsamt att maila arrangörerna och säga att "ja, nu kan jag komma, trots allt", men jag följde mitt hjärta och gjorde det ändå. Phu! Som tur är kunde alla fyra arrangörer plocka upp bollen igen och nu finns biljetter till fyra nya orter.

Föredragen vi släppt biljetter till är följande:

Umeå - Nolia Trädgårdmässa 25 april
Umeå - Nolia Trädgårdsmässa 26 april
Östersund - 27 april OBS Extrainsatt föredrag då ordinarie är utsålt
Åland - 16 maj
Falun - 3 juni

Alla biljetter till evenemangen säljs i min webbutik, följ den blå länken ovan till respektive evenemang. Har du frågor om lokaler och annat i anslutning till föredragen ber jag dig att kontakta medarrangörerna, vars info-uppgifter finns i länkarna ovan.

I webbutiken finns också biljetter till övriga orter jag besöker under våren. Premiär blir det redan på måndag i Landvetter. Flera av vårens föredrag är redan slutsålda, så passa på att köp biljetter så du inte blir utan.

Vill du att jag ska komma och besöka din ort under hösten och hålla ett föredrag kan du läsa här.

Nu håller jag tummarna för att ni är många som vill komma och lyssna på mina föredrag under våren! Det är den nya lilla trädgården på Berghem som är spelplatsen och jag kommer att berätta massor om hur jag förvandlade en torr gräsmatta på ett berg till en frodig liten köksträdgård - på bara en sommar.

Vi ses!
/Sara Bäckmo

18. februari 2020