20. februari 2019

Föredrag och evenemang vår 2019

Välkommen till vårens föredrag, kurser och boksläpp! Här finns datumen samlade för de evenemang jag medverkar i våren 2019. Hoppas att vi ses!

Bildmontage där Sara Bäckmo står lutad mot en vägg och bild nummer två visar ett rött bostadshus inramat av vackra sommarblommor och växtlighet-

 

Uppdatering: Det här inlägget publicerades redan i december 2018, men jag puffar upp det igen då det är många som frågar. Här kan ni se mig i vår!

Våren 2019 fortsätter jag mitt tema om att odla och skörda när det är kallt. Jag gör ytterligare några föredrag om vinterodling, håller också två kurser och finns äntligen med på Vår trädgård i Malmö. Flera av mina följare i söder har önskat ett besök där. Och nu har vi ordnat så att vårens boksläpp firas med ett litet release-mingel på mässan. Visst är det kul!

Här ser du platserna jag besöker under våren. Så snart jag fått uppgifter från arrangörerna uppdateras listan med info till de olika evenemangen. Du hittar dem då också som evenemang på Skillnadens Facebook-sida.

21 februari - Föredrag i Luleå
23 februari - Föredrag i Bollsta Folkets Hus
7-8 mars - Vår trädgård, Malmö - Bokrelease för Odla med barn
14 mars - Växjö Domkyrkocentrum - Föredrag med Philip Bäckmo
23-24 mars - Nordiska Trädgårdar, Stockholm
30-31 mars - Kurs Vinterodling, Rinkaby Gård
6 april - Föredrag i Kil Arena
7 april - Föredrag i Nyköping
13-14 april - Kurs Starta ny grönsaksodling, Rinkaby Gård
24 april - Föredrag i Kalmar
7 maj - Föredrag i Borgunda bygdegård, Skövde
8 maj - Föredrag i Stenungsund
16 juni - Trädgårdssamtal Norrvikens Trädgårdar, Båstad

 

 

Böcker & fröer

Under föredragen hålls i de flesta fall fröbyte i pausen, så glöm inte ta med fröer som du vill byta bort!

Mina böcker finns till försäljning vid evenemangen. Och vi håller tummarna för att också nya boken Odla med barn kommer att finnas vis samtliga tillfällen!

 • Odla med barn i Skillnadens Trädgård - 280 kr
 • Vinterodling – Skörda när det är kallt - 280 kronor
 • Skillnadens Trädgård - 240 kr
 • Skillnadens skörd 240 kr

Vid de flesta evenemang finns hela eller delar av mitt frösortiment att köpa med, till rabatterat pris. Betalning med kontanter, Swish eller kort (i de flesta fall).

Observera att jag personligen inte tar emot bokningar till föredrag, det sker till respektive biljettförsäljning/arrangör. Om länk till evenemang saknas har jag inte mer information att ge per mail, avvakta tills listan uppdaterats med information.

Varmt välkommen till superroliga trädgårdsevenemang!
/Sara Bäckmo

 

 

8 svar till “Föredrag och evenemang vår 2019”

 1. Rosmarie Jiveborn skriver:

  JAAAAA, fantastiskt! Du kommer till Skövdetrakten. Äntligen, Du är så välkommen! Vill vara först på plats!

 2. Camilla Adolfsson skriver:

  Jag har alla din böcker! Dom är så bra!
  Du kommer till Nyköping, vilken lycka !
  Ville bara säga det!
  God Jul och Tack för att du finns.
  Mvh Camilla Adolfsson

 3. Ing-Marie Berglund skriver:

  Hoppas du kommer till Kumla eller däromkring nån gång

 4. Josefin skriver:

  Jag blev också glad när jag läser att Sara kommer till Skövdetrakten:)

 5. susanneljungberg24 skriver:

  Hej Sara!
  Jag har en fråga ang din nya bokrelease nu i Malmö i mars.. Vilket datum är det man ska köpa biljett till? Det varade från den 7e till den 11e Mars.. Jag har aldrig bokat biljett så här någon gång, min första gång jag åker på något sådant här.. Så det måste bli rätt dag.. Vilken dag är det nu du kommer att stå uppe och prata lite om bok mm?
  Är detta en stor mässa också med en massa utställare mm där du kommer att vara på din bokrelease? Kommer du att ha med dig fröer mm dit också.. Eller hur går detta event till i Malmö? Många dumma frågor här nu 🙁 Sorry! Måste bli rätt dag jag beställer biljett till 🙂
  Blir sååå otroligt glad av dig 🙂 En fråga till, Kan man ta med sina böcker man köpt innan och få dig att skriva i dom? Eller du skriver bara i dom man köper då? Jag har ju alla redan, ska bara köpa den nya boken Odla med barn 🙂 Har inte några små barn, men boken ska jag ha.. Har ju barnbarn det får räknas som mina barn 🙂
  Kram Susanne

 6. Marina Vallgren skriver:

  Tro att jag höll på att hoppa av stolen när jag fick se att du ska till Borgunda! Fantastiskt roligt, jag lär absolut bara på plats.?
  Om det är öppet för vem som helst? ?

 7. Evelyn Edberg skriver:

  Ses i Kil. Biljett redan köpt ?

 8. Aila Thorsander skriver:

  Vad roligt?, ses på Nordiska i år också. Kram från Aila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *