Föredrag och kursdatum i Växjö - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Föredrag och kursdatum i Växjö

Mitt enda föredrag i hemma-trakterna! Nästa vecka är det dags för Vinterodling på Rinkaby Gård och då släpper vi också datumen för vårens två kurser till er som deltar. Kom och gör oss sällskap!

Bildcollage med Sara Bäckmo, gönsaker och textinfo om föredraget

 

Nu när det äntligen är höst på allvar är det dags att hämta inspiration till den sena och tidiga grönsaksodlingen - vinterodlingen! Nästa vecka kommer jag till Rinkaby Gård för härligt häng, med föredrag, fröbyte och lunch. Temat är vinterodling och jag hoppas att du har lust att komma. Det är det enda föredrag jag håller i växjötrakten under höst-vår.

Förutom att mingla och trädgårdsprata kommer jag under lördagen att berätta vilka kursdatum som finns till våren och du som kommer på föredraget får första tjing på dessa. Lite som en kick-off! Temat för vårens kurser är Vinterodling och Enkel odling. Mer info om innehåll och datum ges vid evenemanget i Rinkaby.

 

Var, när, hur?

Vi ses på Rinkaby Gård, strax utanför Växjö den 6 oktober. Evenemanget börjar klockan 11.00 då vi samlas, föredraget börjar en stund efter det. I pausen serveras en lätt trädgårdslunch och då har vi också ett fröbyte för de som vill. Det finns också möjlighet att kika på köksträdgården som vi anlägger på gården, som för övrigt gett fantastisk skörd i år. Vi slutar cirka 15.00.

Min nya bok Vinterodling – Skörda året om finns att köpa under dagen och kostar 280 kronor. Böckerna Skillnadens Trädgård (240 kr) och Skillnadens Skörd (240 kr) finns också till försäljning. Mitt frösortiment Så året runt finns också på plats. Betalning med kontanter, swish eller kort.

Vill du boka plats eller ställa frågor om evenemanget får du gärna kontakta Majja på Rinkaby Gård: info@rinkabygard.se.

Varmt välkommen att trädgårdsmingla med oss!
/Sara Bäckmo

27. september 2018