Föredrag om vinterodling i Luleå - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Föredrag om vinterodling i Luleå

Bor du i trakterna kring Luleå och är nyfiken på grönsaksodling? Missa inte mitt föredrag om hur jag odlar och skördar grönsaker när det är kallt. Den 21 februari kommer jag till Luleå!

 

Snart är det dags för mig att åka norröver och göra vårens första föredrag. Torsdag 21 februari kommer jag tillbaka till Luleå! Då har jag varit hemma tre månader ungefär och tagit hand om alla julbestyr, vintersjuka familjemedlemmar, blöta overaller och åkt skridskor och odlat. Härligt. Men nu längtar jag efter att ge mig ut på resa igen.

Till Luleå åker jag nu för att hålla föredrag om Vinterodling. Va, kanske du tänker, ska vi prata vinter nu när vi längtar som mest efter vår och sommar?!? Ja, det tycker jag! Genom att bära med dig några enkla idéer om förberedelse, växtval och växtplatser att odla väldigt sent och tidigt på säsongen kan du sträcka ut skördeperioden avsevärt. Vill du vinterodla går det inte an att börja med förberedelserna i september, då är det för sent. Kom på mitt föredrag och få med dig enkla tips som gör att säsongen 2019 blir riktigt lång!

 

Tid och plats

Datum: 21 februari
Tid: 18.00-21.00
Plats: Regionhuset i Luleå
Pris: 300 kronor

Beställ biljetterna här

Evenemanget arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten.

 

Böcker och frön

Vid föredraget finns mina alla mina fyra böcker till försäljning, också nya boken Odla med barn! Odla med barn och Vinterodling kostar 280 kronor, Skillnadens Trädgård och Skillnadens Skörd kostar  240 kronor. Betalning via kontanter, Swish och kort.

Jag har också ordnat så att alla mina fröer i kollektionen Så året runt finns till evenemanget. Du som deltar får rabatt på fröerna och köper dessa för 30 kronor/påse (vanligtvis ca 40 kronor i butik).

Varmt välkommen till mitt föredrag! Hoppas vi ses.
/Sara Bäckmo

12. februari 2019

Ett svar till “Föredrag om vinterodling i Luleå”

  1. Elin Bergdahl skriver:

    Hej. Är denna föreläsning nu kommande februari 2024? Och i så fall är det lite mer för nybörjare eller är det även för mer erfarna odlare? 🙂
    Mvh Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *