Föredrag om vinterodling i Nyköping

Gör en tur till Nyköping på söndag! Mingla med andra trädgårdstokiga och hör ett föredrag om vinterodling. Massa bra tips om hur du gör rätt förberedelser under våren och sommaren för att ha fin mat att skörda senare under året då det blivit kallt.

bild som annons till föredraget

 

Just nu har jag den stora belöningen av min vinterodling: massor av mat att skörda både i tunnelväxthus och på friland. Det är det här jag längtat efter hela vintern!

Oavsett årstid kan jag skörda mat - varje dag - i min trädgård. Det är fantastiskt! Allt handlar om att odla för att skörda när det är kallt. Och det är det jag ska prata om vid mitt föredrag i Nyköping på söndag! Hoppas att du bokat in den här dagen för att inspireras till något nytt i din trädgård.

I det här föredraget får du tips och idéer om hur du kan utöka din skördesäsong både på våren och hösten, genom att planera, välja växter väl och odla specifika växtplatser smart. Vill du vinterodla går det inte an att börja med förberedelserna i september, då är det för sent. Redan nu på våren sås växter som ska hålla långt in på senhösten och kanske till och med till nästa vinter. Kom på mitt föredrag och få med dig enkla tips som gör att säsongen 2019 blir riktigt lång!

 

Tid och plats

Söndagens föredrag hålls på Träffen i Nyköping. Föredraget startar klockan 14.00, med insläpp från 13.30. Förutom mitt föredrag siktar vi också på ett rejält fröbyte. Ta gärna med plantor och annat trädgårsrelaterat som du vill byta bort. Det brukar till exempel vara en del som tar med lakvatten från bokashi, vilket brukar vara mycket populärt!

Datum: 7 april
Tid: 14.00-17.00
Plats: Träffen i Nyköping
Pris: 300 kr

Köp din biljett på Anderslunds Koloniträdgårdar.

Har du frågor kan du maila info@anderslundskoloni.se.

 

Böcker och frön

Vid föredraget finns mina alla mina fyra böcker till försäljning, också nya boken Odla med barn! Odla med barn och Vinterodling kostar 280 kronor, Skillnadens Trädgård och Skillnadens Skörd kostar  240 kronor. Betalning via kontanter, Swish och kort.

Jag har också ordnat så att alla mina fröer i kollektionen Så året runt finns till evenemanget. Du som deltar får rabatt på fröerna och köper dessa för 30 kronor/påse (vanligtvis ca 40 kronor i butik).

Varmt välkommen till mitt föredrag! Hoppas vi ses.
/Sara Bäckmo

01. april 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *