Förköp av Odla med barn! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Förköp av Odla med barn!

Så pirrigt att äntligen presentera nya boken Odla med barn i min webbutik! Det här är boken många av er frågat om, den handlar om hur jag lyckats att odla under snart tio års tid i sällskap med mina fantastiska barn. Massor av inspiration! Från och med nu kan du förköpa boken på sarabackmo.se.

Ett litet barn håller en grön tennisbollsstor melon i handen på en av bilderna på ett bokomslag.

På ett av uppslagen i boken bär supersöta Loa en liten melon som han snott från växthuset, omogen förstås. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Idag är det äntligen dags att lägga ut nya boken Odla med barn i min webbutik! Det här är den fjärde boken som jag skriver och jag är så stolt över att ha gjort hela det här arbetet. Från och med idag kan du förköpa boken och få den skickad till dig några veckor innan den finns i butik. Signerad - förstås! Det är roligt att kunna erbjuda det till er som är mina trognaste läsare.

 

KÖP ODLA MED BARN HÄR

 

I Odla med barn försöker jag berätta hur jag snor ihop min odling i de mest hektiska åren med småbarn. Det är inte lätt, alltid, men otroligt värdefullt att odla också nu. Och att dela den här trädgården med mina älsklingar betyder allt! Jag har fyra barn mellan 2-10 år och oftast är de med när jag är ute i trädgården. I boken ger jag handfasta tips för att både mentalt och rent praktiskt behålla någon form av fokus under den här tiden, berättar om sånt som underlättat, hur jag tänker kring barnens egen odling och deras liv i trädgården. De fina bilderna i boken är tagna av Maria Fors Östberg.

 

Ett uppslag ur boken med viss text och Sara som planterar på en bild på vänstersidan.

Den nya boken har en finurlig illustration i klargrön färg som jag älskar. Det är Kristin Lidström som är vår formgivare också i den här boken.

 

Samtidigt som jag burit med mig bilden av en utefamilj har jag matats med andra verkligheter, där barn lever andra slags liv och inte alls är utomhus på det sätt jag föreställt mig. De har fullt upp med aktiviteter. Helt ärligt verkar många, både barn och vuxna, inte veta riktigt vad de ska hitta på när inget särskilt är arrangerat. Vi måste liksom göra något, uträtta något, ha en plan. Det har varit lite av en oro att min vision om lekande barn i trädgården inte skulle bli sann, eller att den skulle bli sann men vara upphov till ständiga gräl och en massa tjat.

När jag får frågor om hur jag hinner sköta en stor grönsaks­ odling samtidigt som jag har fyra små barn så är mitt svar: Det fungerar tack vare att barnen älskar att vara ute!

Ur kapitlet Att vara ute tillsammans.

 

Bokomslag med fyra glada barn i trädgården som leker affär.

Så här ser omslaget till boken ut, med grön rygg och snirklig text som för tankarna till Skillnadens. Så fint!!! Och gissa om barnen är stolta över att få vara på omslaget?!?

 

Leverans i februari

Vi har gjort en specialdeal med förlaget där mina läsare får köpa boken mycket tidigare än i andra butiker och kan därför ta emot förköp redan nu. Den 14 februari anländer böckerna och signeras och packas under helgen. Måndagen den 17 februari skickar vi den första omgången. Upplägget är precis som med Vinterodling, vilket var väldigt uppskattat av läsarna. I vanliga bokhandeln finns böckerna i början av mars.

Signerade böcker kan endast köpas via sarabackmo.se och senare under våren också vid mina föredrag.

 

Hur går det till?

Du köper din bok som vanligt i webbutiken och betalar med kort eller Swish. Om du är medlem på sarabackmo.se ska du se till att vara inloggad då du handlar eftersom en rabatt för medlemmar dras automatiskt vid köpet. Priset är:

- medlemmar: 200 kronor + 45 kronor i frakt
- övriga: 299 kronor + 45 kronor i frakt

Om du vill passa på att köpa någon av mina övriga böcker så har du samma fina pris på alla böcker som medlem, 200 kronor styck.

Min kollega Helene förbereder försändelsen och skickar en bekräftelse på köpet då. Om du inte hör något på några dagar är det för att hon har många ordrar att hantera. Ha lite tålamod. Misstänker du att något blivit fel får du gärna höra av dig, men dubbelkolla först så att betalningen gått igenom. Alla frågor om ditt köp skickas till info@sarabackmo.se och Helene hjälper dig så snabbt hon kan.

 

Vanliga frågor:

Jag kan inte logga in och köpa för medlemspris, vad är fel?
Prova att logga ut från sidan, uppdatera sidan och logga in igen. Om problemet kvarstår kan du titta så att medlemsavgiften dragits eller om det är något problem med betalningen. Kunder som inte loggar in så ofta missar ibland att betalningen inte gått igenom, till exempel. Om det inte löser sig är du välkommen att maila oss för att få hjälp på info@sarabackmo.se.

 

Min betalning funkar inte?
Vissa bankkort har en spärr för att genomföra köp på nätet. Kika på din internetbank eller ring till banken för att få hjälp. På Swish finns också en gräns för hur stora summor man får handla för under en begränsad tid. Se om du har passerat den gränsen och vänta några dagar för att försöka genomföra köpet då.

 

Jag har beställt till fel adress, vad göra?
Maila till info@sarabackmo.se för att få hjälp.

 

Jag har inte fått någon bekräftelse på köpet?
Vid såna här tillfällen har vi många ordrar att hantera. I takt med att de förbereds bockar vi av och skickar bekräftelse, periodvis kan det dröja några dagar. Om du tycker det går lång tid får du gärna höra av dig till info@sarabackmo.se och fråga.

 

Jag har inte fått min bok än, när kommer den?
Just nu tar vi emot förköp av Odla med barn. Böckerna börjar skickas först den 17 februari och några dagar efter det kan du förvänta dig att ha din bok i lådan. Vi har beställt många böcker från förlaget, men om intresset är mycket stort kan det dröja några dagar innan vi får fler böcker. Då meddelar vi detta på sarabackmo.se.

 

Måste jag hämta boken på postkontor?
Nej, vi skickar i emballage som går in i både brevlåda och brevinkast.

 

Jag har beställt flera böcker men bara fått en, när kommer resten?
Böckerna skickas i enskilda emballage, en bok per brev alltså. Beroende på hur PostNord arbetar kan böckerna komma vid olika dagar. Om du samtidigt beställt någon av mina tidigare böcker levereras de antagligen innan vi fått hem Odla med barn.

 

Boken är skadad, vad gör jag?
Vi ersätter dig med en ny, självklart. Hör av dig till info@sarabackmo.se för att få hjälp.

 

Nu håller jag tummarna för att ni är många som vill läsa också den här boken. Gissar att ett gäng andra småbarnsföräldrar skulle bli glada över boken som start på trädgårds-året, kanske i födelsedagspresent eller som en överraskning. Hoppas att ni ska gilla den!!!
/Sara Bäckmo

 

17. januari 2019