25. november 2016

Fröerbjudande och bladtips

Här är en sammanställning av sånt jag gjort i veckan. Bland annat ett erbjudande med fina priser på fröer som jag valt ut tillsammans med Impecta Fröhandel.

Jag gör också den här veckan en sammanfattning av det från Skillnadens som publicerats och aktuellt från veckan. Lite av ett nyhetsbrev, fast på bloggen. Det passar fint, för just nu är det så mycket som händer. Om jag skulle skriva enskilda blogginlägg om allt hinner jag ju inte skriva om trädgården...

Förra veckan glömde jag helt att tipsa om att du kan köpa fröpaket som jag valt ut hos Impecta Fröhandel till bra pris genom Landbutiken på land.se. Jag har ordnat paket för sådd vid olika tider på året och närmast till hands är ju förstås vintersådderna. Titta gärna på erbjudandet och se om du hittar nåt du gillar. Klicka här för att komma till butiken.

Vi har fått så himla fin feedback på vår podcast Två odlare emellan. Fastän premiären inte varit än (27 december) så ramlar det in fina kommentarer som vi förstås tar till oss. Varje vecka publicerar vi ett nytt kort avsnitt, som en liten nedräkning. Den här veckan handlade det om glädjen, för att inte säga euforin, Johannes och jag känner inför att odla. Lyssna på avsnittet i spelaren nedan och hör fler på tvaodlareemellan.se.

 
 
 
 

Och så något kort om boken om Skillnadens Trädgård. Vill du beställa ett signerat ex att ge bort i julklapp till någon? Glöm inte att göra det i god tid så jag hinner skicka ut. Här hittar du info om hur du beställer: Beställ signerat ex av min bok!
/Sara Bäckmo

3 svar till “Fröerbjudande och bladtips”

  1. Tonemor skriver:

    men så ærlig og vakker start på dette klippet. Jeg beundrer deg!

  2. MariaMonika skriver:

    Hej Sara, beställde alla sådderna igår och sitter nu med kaffe och min "planera & drömma-anteckningsbok". Det är så härligt att planera och suga på karamellen om min lilla trädgårds alla hörn och längtar efter de där yrvakna, första små tecknen på vår. Såhär på första advent liksom... ? Ska kika och lyssna på allt du lagt upp lite senare ikväll. Tack för en grym blogg och boken som jag fann först.

  3. Camilla Jansson (nyfiQen) skriver:

    Toppen med lite sammanställning! Du är ju så himla produktiv så det gäller att hänga med så man inte missar något. Jag rullar dina yotube-klipp om om och om igen, inspireras och laddar inför kommande säsong som för mig startar så fort jag fått min leverans från Impecta. Jag har nämligen beställt tomaten Vilma och tänker testa den som fönsterodling. Längtar till jag kan sätta igång med förodlingen på riktigt i januari. Håller med om att det är eufori att odla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *