26. mars 2014

Grönt att skörda i mars

Rucola, sallat, rädisor och annat står skördeklart i varmbänken, 26 mars 2014.

Vill inte på något sätt göra dig avundsjuk, men så här ser det ut i min varmbänk för tillfället. Fullproppad med rädisor, rucola och sallat att skörda.

Nästa bekymmer att hitta en lösning på är när under morgonen jag som ensam hemma med tre frukostsugna barn ska ha tid att gå ut och skörda smörgåsgrönsakerna. Krävs lite övning. Eller så blir det storskörd under helgerna. Just nu är jag sugen på hemgjord pizza med ett tjockt lager rucola och vitlöksblast på.

Varmbänken är här för att stanna!
/Sara Bäckmo

3 svar till “Grönt att skörda i mars”

 1. Fröken Dill skriver:

  Underbart! Och jag minns hur det var det år jag körde varmbänk inne i växthuset som jag hade då - galet produktivt! Fattar inte att det ska vara så svårt att få ändan ur och anlägga en varmbänk nu också...

 2. Jo, jag är verkligen grymt avundsjuk!!!

  /Anette

 3. Jag var och lyssnade på din föreläsning i Ingared igår, och som om jag inte var taggad inför odlingssäsongen redan så blev jag ännu mer taggad. Tack för alla tips och din inspirerande berättelse 🙂

  Ha en fin dag!
  //Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *