fbpx

14. mars 2019

Guide till sen skörd i min podd Skillnadens

Förbered din sena odling redan i vår genom att planera hur du väljer både växtplatser och grönsaker. Det är ingen dum idé att börja redan nu. Få tips och idéer i det här avsnittet av min podd Skillnadens och nya delen av Grönsaksodling för nybörjare.

En liten bladrosett med kraftiga iskristaller på.

Vintersallat är en fin grönsak att odla sent på året. Den kallas också för fältsallat eller mache.

 

Många är nyfikna på att tänja på gränserna och försöka få skörd både tidigt och sent på året. Jag har skrivit en liten guide till odling sent på året och den kan du höra inläst i veckans avsnitt av min podd Skillnadens.

Veckans avsnitt sponsras av Impecta Fröhandel och bokashi.se.

 

Boken Vinterodling - Skörda när det är kallt hittar du i min webbutik här. 

 

Alla publicerade delar i serien Grönsaksodling för nybörjare kan du lyssna på nedan om du missat, eller vill höra igen för den delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

2 svar till “Guide till sen skörd i min podd Skillnadens”

  1. andersthorsander skriver:

    Så så härligt, tack Sara

  2. jesaen skriver:

    Din podd är fantastiskt fin! Att du kunde tro att det skulle bli nåt annat än super även om du bara är själv det hade du inte behövt. Att lyssna på dig är så härligt för själen. Din ljudbok av skillnadens trädgård blev också så himla bra! Tack för alla bra tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *