Här är höstens kursdatum

Äntligen är det dags att bjuda in till höstens kurs - Odling som gör skillnad. Vårens första kurs var rasande rolig och vi hoppas att intresset är lika stort att delta vid höstens kurs.

 

OBS FULLBOKAT

I december blev vi glatt överraskade när vi släppte datum till min allra första odlingskurs. På någon dag blev helgkursen fullbokad och därefter fylldes snabbt det extradatum vi hade i bakfickan.

 

Helgkurs i oktober
Höstens kurs hålls den 28-29 oktober, hoppas du vill anmäla dig till den. Vi har ett datum till i reserv om många skulle anmäla sig, men innan vi bestämmer om vi kan hålla kurs då måste jag invänta besked om ett annat spännande projekt. Det är många bollar i luften just nu.

Höstkursen är innehållsmässigt ganska lik de två vårkurserna, fokus är på att odla enkelt. Men vissa moment, både teoretiskt och praktiskt skiljer sig en del från våren genom att köksträdgården är i en annan fas. Vi kommer att fortsätta utöka trädgården men också jobba en hel del med att förbereda för tidiga sådder och skördar, bland annat genom att ordna skydd för växtplatser.

 

Anmälan och information
Kursen är ett samarbete med Rinkaby Gård som ordnar allt med anmälan, information och lokaler. Du anmäler dig till kursen via deras hemsida www.rinkabygard.se (klicka på den blå texten, det är en länk).

 
Bilder och klipp
Är du nyfiken på att se hur vi hade det på en av vårens kurser kan du kika på klippet ovan och kolla alla bilder som ligger på Rinkabys sajt. I inläggen Vilken fantastisk kurshelg och Ny odlingsbädd med jord kan du också läsa om vad vi gjort.

Hoppas att vi ses på kurs i höst!
/Sara Bäckmo

12. april 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *