05. januari 2018

Har du haft problem med att bli medlem?

Att kortet inte är registrerat för internetköp är den vanligaste orsaken till att det inte går att teckna medlemskap. Så här fixar du det.

Sedan min nya sajt lanserades har ganska många hört av sig och berättat att de haft problem med att bli medlem. Det har helt enkelt nekats och det berättas att läsaren har "slängts ut" från sajten.

När jag går in och tittar i vårt betalsystem ser jag att de flesta nekade köp bero på att det betalkort som använts inte är godkänt för den här typen av köp, på nätet alltså. Så här skriver till exempel Swedbank om kortköp på nätet.

Och hur löser man då det? Allt som rör betalkort hanteras av din bank. Genom att höra av sig till dem kan du få hjälp att öppna kortet för köp på nätet. Själv kunde jag göra det lätt via internetbanken.

Så om det inte funkat att bli medlem på sarabackmo.se är mitt bästa tips att kolla så att kortet är godkänt för köp på nätet. Och gör gärna ett nytt försök efter det.

Vi hade inledningsvis en del problem generellt med sidan där medlemskapet tecknades, men det ska vara åtgärdat nu. Om du fortfarande har problem är du självklart välkommen att höra av dig.

Direktlänk till formuläret för att bli medlem hittar du här.

Tack för att du läser och vill bli medlem på sajten! Ha en härlig helg!
/Sara Bäckmo

4 svar till “Har du haft problem med att bli medlem?”

 1. charlotte.clifstock skriver:

  Om man har Nordea, så kan man logga in på sin Nordeasida och öppna kortet tillfälligt, så att man kan genomföra betalningen. När man är klar med köpet kan man gå in och stänga kortet igen....om man inte stänger kortet själv, så stängs det automatiskt efter 60 minuter.
  /Lotti

 2. linda.l skriver:

  När du förut tog betalt för varje specialartikel eller -film så kunde inte vi på Åland/i
  Finland betala, men när jag nu testade bli medlem samma dag du startade nytt så var det iaf inga problem. Tack för det. 🙂

 3. efugls skriver:

  Hei. Hvordan kan man avslutte medlemskap? Mvh Ellen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *