05. maj 2018

Hej, hej Österlen!

Möt mig på Österlen! Kommande helg håller jag föredraget Mina bästa grönsaker och delar tips och idéer om hur du lyckas med grönsakerna jag tycker allra mest om att odla.

Sara Bäckmo fotograferad underifrån, tittar ut över himlen.

 

Det är underbart att vara ute och föreläsa och träffa alla er som läser Skillnadens Trädgård! Jag får höra de mest fantastiska berättelser om odlarglädje som verkligen engagerar och berör. Om trädgårdar som inom loppet av några månader får nytt liv tillsammans med odlare. Om familjer som engageras och matvanor som helt läggs om utifrån vad trädgården kan erbjuda. Vi fnittrar gott tillsammans åt smarta lösningar för att kissa bra på olika pottor och på Gotland fick jag till och med höra om en häst som kissade på hink. Det är sant!!!

 

Till Österlen
Nåväl. Nu bär min föredragsresa vidare till vackra Österlen och jag hoppas så att ni sluter upp här med. Till helgen möts vi på Petersbors Gård i Smedstorp, för föredrag under både fredag och lördag. Vi håller till på gårdens loge och minglar i trädgården under pausen och mumsar gårdens fina skånska tapas. Visst låter det härligt!

All information om föredragen hittar du på Senapsbutiken och där köps också biljetterna.

Föredragen hålls i anslutning till Matrundan som hålls på Österlen. Läs allt om detta på matrundan.se och se hela programmet för helgen där.

Varmt välkommen!
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *