21. februari 2017

Podcast: Hur hinner du med?

Det här är garanterat en av de vanligaste frågorna jag får. Jag har inget riktigt bra svar att ge dig, men kan däremot berätta om ett viktigt sätt att se på trädgårdsarbetet som underlättar mycket.

Nej, det är förstås inte helt självklart att klämma in skötsel av en stor köksträdgård mitt i småbarnstiden, när huset behöver omvårdnad, relationer skötas, jobb göras och allt vad nu annars det är som ska hinnas med.

Men jag vill odla! Jag tänker odla! Hur hinner jag odla?

I veckans avsnitt av podden Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck plockar vi bland annat upp tråden med tid. Och det är grymt kul att höra att Johannes har samma trick som jag själv för att hinna med. Little by little...

Det här avsnittet sponsras av  Klostra Handelsträdgård och Impecta Fröhandel. Vill du veta mer om hur du kan vara med och sponsra podden finns info på vår sajt www.tvaodlareemellan.se.

 

Fler inlägg om tid
Jag vet att många av er som läser är nyfikna på hur vi har det i familjen och relationen mellan mig och min man. Hur snor vi ihop allt? Vem gör vad? När? Hur funkar det? Jag försöker att skriva något då och då, inlägg som hamnar i kategorin Familjeliv. Läs till exempel gärna:

Tre källor till energi
Hur en kärleksfull relation kan ge tid för trädgård
Vårt geniala städschema

Är du nyfiken på min man Philip, som är parterapeut med mottagning här i Växjö, kan du läsa hans blogg Tankar om vuxet växande. Just nu skriver han en bok som släpps 2018.
/Sara Bäckmo

3 svar till “Podcast: Hur hinner du med?”

  1. Ruth skriver:

    Härligt att drömma sig bort mot sommaren, både med tomatskörd i stan och blåbärsmumsande en sen sommarkväll på landet. Bilden du pratar om, Monets trädgårdar, vilken är det?

  2. Gillian skriver:

    Har beställt potatis i Klostra.se och fick 10% rabat!

  3. Annika skriver:

    Hej! Har precis blivit mamma och dina tankar om "little by little" har hjälpt mig grymt mycket. Kanske inte så mycket i trädgården än (tiden där är högst marginell, räcker i princip bara till att gå runt huset och titta på vårlökar) men i att klara att reda ut vardagen. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *