Inställda föredrag i Östersund - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Inställda föredrag i Östersund

Vårens planerade föredrag med mig i Östersund ställs in. Här kan du läsa om nytt datum och hur det funkar med biljetter och eventuell återbetalning.

Fotograf: Maria Fors Östberg

 

Som en effekt av spridningen av coronaviruset i Sverige ställs också de planerade föredragen i Östersund in. Det blir med andra ord inga föredrag den 27 april.

Arrangörerna och jag har lagt stor möda på att få till evenemangen och det känns tråkigt både personligt och företagsmässigt ställa in, men allt annat är ju otänkbart som läget ser ut just nu. Glad över att ni har förståelse och vill ta del av det jag gör på annat sätt istället!

 

Vi flyttar fram

Föredragen i Östersund flyttas fram till 14 september. Upplägget är desamma för bägge föredragen och den biljett du köpt gäller för detta föredrag med. Jag hoppas innerligt att så många som möjligt av er har möjlighet att komma då istället. Om det går skulle jag bli väldigt tacksam om du vill hålla kvar din biljett till det nya datumet.

 

Återbetalning

Om du känner att du inte vill eller kan hålla kvar din biljett kan du maila oss angående återbetalning. Maila då till info@sarabackmo.se. Märk ditt mail tydligt i ämnesraden med Återbetalning. Var noga med att skriva namn på den biljetten rör samt ort för evenemanget och om din biljett gäller ordinarie föredrag eller det som var extrainsatt. Men som sagt, om du kan tänka dig att komma i september istället skulle jag känna stor lättnad.

Vi har listor och kontaktuppgifter till alla som har köpt biljetter och har under dagen också mailat till alla kunder. Eftersom arbetsbelastningen kommer att bli högre i samband med detta ber vi om överseende om svar per mail dröjer. Undvik gärna att skicka allmänna odlingsfrågor under en tid, de svarar jag på via Frågelådan på förstasidan.

 

Bli medlem!

Att ställa in föredrag och återbetala biljetter är oerhört tufft. Mitt 2020 har till stor del baserats på inkomster från föredragen och exakt hur bortfallet ska kompenseras vet jag inte än. Därför vill jag skicka en försiktig önskan till er som nu inte går på föredraget. Stötta mig gärna genom att teckna ett medlemskap på min sajt istället!

Medlemskapet innebär att du blir medlem och får del av mitt särskilda medlemsmaterial av nyskrivna längre artiklar, samt hela arkivet av temaartiklar. Du får också ta del av särskilda medlemsvideos varje månad och hänga med hela medlemsgänget i Odla med Sara - medlemsgrupp på Facebook och dessutom ordnar jag ibland särskilda erbjudanden med samarbetspartners. Om du redan är medlem får du gärna ge bort ett medlemskap till någon du känner.

Här kan du teckna medlemskap:

Du som redan är medlem får gärna ge bort ett medlemskap till en vän. Ange då dennes e-postadress. Medlemskapet kan betalas med Swish eller kort direkt här på sajten. Tack för ditt stöd!

 

Övriga evenemang

Övriga evenemang under våren ligger tills vidare kvar och jag meddelar löpande beslut om ändringar för dessa.

Öppen Trädgård på Berghem i vår och sommar beräknas hållas som planerat (om vi inte får indikationer om att evenemang av den typen avråds), kanske med någon justering i antalet besökare och förlängda öppettider eller liknande.

Hoppas du har fina dagar i din trädgård!
/Sara Bäckmo

 

25. mars 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *