Jag har semester! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Jag har semester!

Hej alla fina läsare! Vecka 37 har jag tagit helt ledigt och lägger inte ut något nytt alls i mina kanaler. Första gången någonsin! Välkommen tillbaka nästa vecka.

Porträtt av Sara i trädgården omgiven av blommor.

 

Min kollega Maria var tvungen att dubbelkolla beskedet i redaktionstråden på Messanger. Menar du verkligen att det ska vara helt tyst från Skillnadens i en hel vecka? Så har vi aldrig någonsin gjort förut, så det var rimligt att fråga.

Nu när sommaren gett med sig, skolan är i full gång, minstingen är inskolad på förskola och byggjobbarna lämnat hemmet - då är det dags för mig att pusta ut lite och faktiskt vara helt ledig. Och i år tänkte jag alltså att alla kanaler tar paus i en vecka. Det ger min redaktion lite ledigt från vanligheterna och tid att göra sådant som nödvändigtvis inte måste synas utåt just nu.

Min redaktion? Yes, du läste rätt. Vi är ett fantastiskt gäng på sex personer som ligger bakom allt det du följer i mina kanaler:

  • Maria Fors Östberg - redaktör för svenska sarabackmo.se
  • Helene Nilsson - bland annat support på mail, webbutik och redaktör för engelska Instagram
  • Lovisa Cullheim - översätter blogginlägg, artiklar och video till engelska
  • Ida Sjöö - spelar in och redigerar videos, samt fotograferar till nytt projekt
  • Ulrika Stjernfelt - redaktör för alla våra engelska kanaler, samt marknadsföring

Ett dream-team! Och så jag förstås.

Under min ledighet får du gärna kolla igenom sajten och läsa tidigare publicerade artiklar, blogginlägg och frågor och svar. Kom ihåg sökfunktionen här på sajten, som är guld värd för att hitta material om specifika ämnen.

Vår webbutik på sarabackmo.se är igång precis som vanligt och det går bra att beställa böcker och köpa digitala produkter.

Tipsar särskilt om föredraget om hur jag skapade min köksträdgård, samt den långa videoserien i 12 avsnitt om vinterodling:

 

Föredrag om Skillnadens Trädgård 2011-2013
Videoserie om vinterodling i Skillnadens Trädgård

 

Så, vad ska jag då ägna mig åt under en veckas ledigt? Jag har försökt att inte planera ihjäl mig. Det enda jag verkligen vet är att min man och jag äntligen ska åka till tippen! Herregud vad jag har sett fram emot att röja i trädgården och köra iväg med gammal växthusplast, barnens demolerade byggen och allmänt gammalt skrot som legat och skräpat. Om jag inte har helt fel kommer jag praktiskt taget att bo ute i trädgården. Jag ska också ta många tupplurar och beställa garn till ny stickning.

Hoppas du får en fin vecka. Ses snart!
/Sara Bäckmo

06. september 2020