Signerad bok innan jul - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Signerad bok innan jul

Här finns uppgifterna du behöver för att beställa ett signerat ex av boken om Skillnadens Trädgård.

OBS: JUST NU KAN DU INTE BESTÄLLA SIGNERAD BOK VIA BLOGGEN. Köp boken via Bokus.

Min bok Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi går att beställa direkt av mig om du vill ha ett signerat exemplar. Vill du ha boken i god tid innan jul ber jag dig att göra din beställning innan 10 december.

Portot är 52 kronor och det totala priset blir 252 kronor. Pengarna sätts in på bankgiro 434-0360 (summan gånger det antal ex av boken du vill beställa) och i meddelandefältet ska bok+ditt för- och efternamn anges. Din adress skickas i e-post till info@skillnadenstradgard.se, ange Signerad bok i ämnesraden. Jag skickar vanligtvis böcker en gång per vecka, så snart jag ser att pengarna anlänt kontot. I december skickar jag dock endast ett utskick, i god tid innan jul. Observera att kuvertet endast rymmer en bok, beställer du fler än en bok tillkommer porto för ytterligare en försändelse.

 

Att skicka till utlandet
Beställer du från annat land behövs följande uppgifter för att betala:
IBAN: SE8350000000056451088676
BIC: ESSESESS

Porto tillkommer enligt svensk portotabell. Paketet väger drygt 700 gram och kostar således 130 kronor att skicka till länder i Europa. Total summa är då 330 SEK.

Var noga med att ange i både betalning och e-post så som jag beskrivit för att jag lätt ska kunna hitta aktuella beställningar. Och har du beställt fler än en bok är det bra om du anger det med. Tack!
/Sara Bäckmo

13. mars 2016

6 svar till “Signerad bok innan jul”

 1. Anette skriver:

  Å vad roligt! Är det okej att beställa två om man vill ge bort en? Samma pris gånger två helt enkelt i så fall...?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Självklart Anette! Sätt in summan x 2 och glöm inte att ange hur många ex du vill ha i mailet också. Hälsningar Sara

 2. Lise Jøndal skriver:

  Sender du til Norge også?:)

 3. HANNA skriver:

  Hej Sara! Tack för all inspiration och intressanta inlägg. Har sett alla youtubeklipp och känner att det här med trädgård inte alls känns omöjligt längre! Hur går jag till väga för att beställa hem en bok till Finland? Tänkte även på betalning och sånt? Det klassas ju som utlandsgirering och jag gissar att jag behöver lite mera info än konto nr? Tack på förhand!

 4. Ulrica Ekberg skriver:

  Hur fort är det möjligt att få en bok skickad inom Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *