Jenni Bergliv i Unbyn - Poddvecka på Skillnadens - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Jenni Bergliv i Unbyn - Poddvecka på Skillnadens

Nytt avsnitt av Skillnadens podd - möt Jenni Bergliv som odlar i Unnbyn i Norrbotten. Om odling i norr, småbarnsliv och saker som hör till.

En kvinna sitter vid en björk i vintrigt landskap.

Jenni Bergliv i sin vintriga trädgård. Unnbyn i Norrbotten, odlingszon 6-7.

 

I dagens poddavsnitt på Skillnadens får du höra mitt möte med Jenni Bergliv i Unbyn, Norrbotten. Hon odlar i zon 6-7 och snor ihop småbarnsliv med trädgårdsliv i ett klimat som är bra mycket kallare än mitt. Vi möttes för ett samtal i Luleå i samband med att jag höll ett föredrag där.

 


Om du blir nyfiken på min bok Odla med barn så hittar du den i webbutiken här.

 

Tidigare avsnitt

Under veckan publicerar jag flera nya avsnitt av min podd Skillnadens i en riktig podd-vecka. Här kan du höra avsnittet jag publicerade igår - om persikor.

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Poddarna har inga egna hemsidor eller undersidor här på bloggen, men du når dem genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

28. april 2020