Live dag 1: Att skörda i oktober

Jag har gett mig själv en utmaning den här veckan: Att göra en livestream på YouTube varje dag! Följ gärna med och kika och kommentera vad du skulle vilja se. Här är veckans första livesändning.

Den här veckan gör jag en livestream på YouTube från trädgården varje dag. Det är verkligen en utmaning! Mest tekniskt faktiskt, eftersom det inte är helt självklart att tekniken fungerar som jag vill. Nåja. Dagens premiär blev mer stillasittande än jag tänkt mig, men den blev ändå av. Hoppas på mindre vind imorgon så jag kan röra mig ut i trädgården mer. Om inte ska jag försöka skörda en del av grönsakerna så jag kan visa de jag pratat om idag.

Här kan du se dagens video.

 

Eftersom jag har läsare och följare i fler länder än Sverige så gör jag den här live-serien på engelska så att alla kan hänga med. Vill du få en liten avisering om när jag drar igång tisdagens video får du gärna prenumerera på min engelska YouTube-kanal här: Sara's Kitchen Garden.

Kom gärna med förslag på sånt du skulle vilja se under veckan!
/Sara Bäckmo

29. oktober 2018

2 svar till “Live dag 1: Att skörda i oktober”

  1. Karin skriver:

    Så roligt att få titta på filmer som denna!!

  2. moja31212 skriver:

    Tack snälla för din feedback idag. Min största utmaning är att kunna odla så mkt som möjligt på friland, eftersom jag just nu bara har 2 små växthus. Högst på önskelistan är att kunna skörda grönsaker året runt och jag har kommit en bit på vägen med hjälp av dina tips och råd. Det är jag jättetacksam för. Det absolut viktigaste jag lärt mej är att våga prova och hitta min egen väg till målet. Ett litet videoklipp från dej ger mej ny energi, idéer och glädjen att fortsätta . / Vänligen Molly E.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *