Live på YouTube - varje dag! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Live på YouTube - varje dag!

Jag kastar mig ut i något nytt! Hur det blir och hur jag ska göra vet jag inte, men varje dag kan du följa mig en stund i trädgården - live på YouTube!

Vacker sallat i små plantor med gröna och mörkt röda blad.

Plantorna är så snygga och det är svårt att tro att de stått och stampat hela vintern på samma plats ute i tunneln.

 

Den här veckan ger jag mig själv en liten utmaning: Jag ska sända live på YouTube varje dag! Det ska bli jätteroligt. Hoppas på att avdramatisera just live på den här kanalen lite. Vet att ni som följer både sajten och YouTube älskar att kolla på klippen och jag ska försöka visa en blandad kompott. Det blir antagligen lite stojigt ibland eftersom det rör sig både barn och hund i trädgården tillsammans med mig. Vi får ta det dag för dag!

Idag var det premiär. Nyss hemkommen från Göteborg kastade jag mig ut för en första live-sändning:

 

 

Sallaten jag planterade om är alltså sallat som jag övervintrat i tunnelväxthuset. Den såddes i september förra året och planterades ut i oktober. En hel del har strukit med under vintern dessvärre. Vintern har varit både lång och kall. Men med de här plantorna kvar klarar vi våren galant!

 

Krukor med nyss omplanterad sallat med gröna och mörkt röda blad.

Sallatssorterna 'Little Gem', 'Cegolaine' och 'Intred' är omplanterade för att växa snabbt och ge fin vårskörd.

 

Vill du se mer om hur jag övervintrar sallat i tunnelväxthus kan du kolla videon nedan. Där visar jag de olika stegen. Tilläggas bör att jag odlar i zon 3.

 

 

Under veckan kommer jag att lägga ut mina livesändningar dag för dag här på sajten. Hoppas du gillar den här utmaningen! Glöm inte att kommentera och säg om det är något särskilt du vill se när jag sänder live.

Vill också passa på att puffa för en frågestund på Skillnadens Facebook. På torsdag mellan klockan 8.00-9.00 finns jag på Facebook för att svara på dina frågor i en lång och härlig tråd.
Vi ses imorgon!
/Sara Bäckmo

02. april 2018

2 svar till “Live på YouTube - varje dag!”

  1. Magni Krause skriver:

    Jeg vil gjerne vite mer om hvordan herde planter som er drevet fram inne og som skal videre til tunell eller friland

  2. marie.malmstrom83 skriver:

    Förutom Cegolaine, vad är det mer för sorter som man ser på bilden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *