06. februari 2019

Ljudbok för nybörjare i min podd

Under vårvintern kan du höra två avsnitt per vecka av min podd, med en serie inlästa delar på tema nybörjarodling. Som en ljudbok, typ. Här är del ett och två av Grönsaksodling för nybörjare. Välkommen att lyssna!

Kål, sommarblommor och andra växter i en grön och frodig köksträdgård framför ett rödmålat trähus.

Min köksträdgård sommaren 2018.

 

Äntligen är det dags att skjutsa ut en inläst artikelserie/bok i min podd Skillnadens! Under sex veckor på senvintern-våren får du höra hela Grönsaksodling för nybörjare inläst i två avsnitt per vecka. Det här är en serie i tolv delar där jag ger mina bästa tips inom olika områden som är bra att känna till för den som är helt ny odlare och drömmer om en välfylld köksträdgård.

Del 1 handlar om saker vi kan behöva för att komma igång och odlar. Och del 2 handlar om att välja grönsaker attt odla.

 

 

 

De här två första avsnitten sponsras av Impecta Fröhandel och bokashi.se.

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

7 svar till “Ljudbok för nybörjare i min podd”

 1. Fia skriver:

  Hej!
  Jag tycker verkligen om din podd, Sara! Ljudboken är toppen när odling är ett helt nytt område. Längtar redan till nästa del!

 2. andersthorsander skriver:

  Fantastidk roligt med din podd, sllt hår så smidigt med dig i öronen, städning, matlagning pysslet med frösådder odv. Tsck Sara!

 3. andersthorsander skriver:

  Men gud så fel texten blev i mitt inlägg, hoppas drt går att förstå vad jag menade😂

 4. andersthorsander skriver:

  Vill dock skicka en varning - lyssna inte på podden vid bilkörning, helt livsfarligt! Tappade fokus helt på körningen och datt bara o drömde mig bort till den gröna sköna världen😀häls Aila

 5. andersthorsander skriver:

  O nu ska jag skaffa nya glasögon😂

 6. Julia Bardh skriver:

  Åh, guld värt! Jag och några vänner skaffade kolonilott förra året utan att egentligen veta vad vi gjorde. Tack vare dig och dina tips ser vi fram emot att gå in i odlingssäsongen 2019 bättre förberedda!

 7. susanneljungberg24 skriver:

  Hej Sara!
  Din podd är ju bara helt underbar.. Man bara drömmer och planerar vad man ska odla och så.. Sitter/står alltid och planerar vad man ska göra där ute i köksträdgården dagarna långa.. Tänker mest på odling.. Ska åka till Malmö när det är bokmässan.. När kan man träffa dig där? Skulle vilja att du skrev i mina andra böcker om detta är möjligt 🙂
  Tack för allt du delar med dig av 🙂 Mycket uppskattat från en trogen följare/Medlem
  Kram Susanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *