Loa - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Loa

Det är en hisnande upplevelse att bli mamma till ännu ett barn, mitt fjärde. Livet i all dess enkelhet och fulländan.

 

Tack för alla fina grattishälsningar och lyckönskningar! Förstår att många tänkt på oss och undrat hur det blivit med saker och ting.

I onsdags for jag mot Stockholm och Nordiska Trädgårdar. Vi hade sagt att om inget särskilt får oss att tro att en födsel skulle vara på gång så blir det resa, det är ju trots allt tre veckor kvar till beräknad födsel. Men våra barn har alla fötts innan ankomstdag och så snart jag var på tåget kom ett sånt där tecken som är svårt att ignorera. I Nässjö bytte jag riktning och åkte hem för att vänta på lillebror istället.

Vår underbara Loa föddes i torsdags kväll. Ännu en perfekt lite människa, så lik sina syskon. Vi hade en fin födelse och jag är så glad och stolt över att min man och jag är ett så fint team just vid de här tillfällena. En fin start underlättar för allt som kommer sedan. Jag är verkligen lyckligt lottad här i livet.

Nu vilar vi upp oss. Degar. Myser. Ligger nära, nära och stilla, stilla. Hud mot hud. Luktar på varandra, lär känna varandras ljud och rörelser utanför magen. Ingen brådska med något och ingen längtan om något annat än det som är just precis nu. Det är en hisnande upplevelse att bli mamma till ännu ett barn, mitt fjärde. Livet i all dess enkelhet och fulländan.
/Sara Bäckmo

22. april 2016