Min podcast om sommarsådder - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Min podcast om sommarsådder

Jag kopplar på mig lurarna och ger mig ut bland tråg och vackra småplantor för att jubla över allt det fina vi har att se fram emot nu. Fler sådder under sommaren förlänger säsongen. Välkommen att kika i mina tråg!

Sara står i vit skjorta i kvällsljus, solglasögon och hörlurar, i tunnelväxthuset.

Avsnittet spelades in en härlig kväll i juni i tunnelväxthuset.

 

Ännu en härlig kväll i tunnelväxthuset. Juni är magisk och kvällsljuset är så vackert när det silas mellan bladen på träden i tunneln. I det här avsnittet kan jag inte låta bli att vara sprudlande inför allt kul vi har framför oss - sommarsådderna. Nu bara måste vi ta fram fröpåsarna och så igen! Jag tittar på det jag sått fram till nu och drömmer om fortsättningen.

Såkalendern jag nämner är för medlemmar på sarabackmo.se och pågår under hela juli, med en ny grönsak som presenteras varje dag i en artikel på sajten. Fröerna är ur min kollektion Så året runt och vilka sorter det är kan du läsa om här på sajten under söndag. Rabattkod på fröerna kommer på måndag.

Det här avsnittet sponsras av Gardena.

 


 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

 

29. juni 2019

8 svar till “Min podcast om sommarsådder”

 1. Susanne Larsson skriver:

  Sååå bra podd ? Perfekt att lyssna på i hängmattan under jasminbusken ?
  Är så lycklig att jag har fått en hobby för första gången, nyss fyllda 51 ?
  Har precis inhandlat ett tunnelväxthus på 30 kvm, och det ska bli såå kul. ?
  Jag har inget mer att önska, förutom att du fortsätter som förut och att du känner samma glädje för din odling. Det smittar nämligen av sig...??❤
  Ps. Tycker precis som alla andra att det är skönt att se att din trädgård också kan se stökig ut. En helt stylad och perfekt trädgård är tråkig och ointressant att följa, tycker jag.

 2. lena.lidberg skriver:

  Så härligt med poddstund när man ansar tomater i tunneln. Går och klurar på min vinterodling! Jag undrar om din gåvogurka inte också heter Kurilergurka eller Korila.. googla o titta om den ser så ut! Kram

 3. Anette skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha Så med Sara varje månad. Minst både på den riktigt tidiga säsongen och nu den här årstiden. Ända fram till okt/ nov. Allra helst Så med Sara året om☺??
  "Varje" dag liksom?
  Det hade varit toppen!!!

 4. Anette skriver:

  Man kan göra socker av just foderbetor också! Till oss???

 5. Ulf Ekblad skriver:

  Trevligt att lyssna på din podd Sara om vad man skall så och höra din entusiasm! Vår katt Lotta var vi tvungna att ta bort härmomdagen och det är faktiskt en tröst att lyssna på din podd om odling. Hmm...skall jag så dill, basilika och borlottibönor kanske...nytt liv nytt hopp!

 6. solrund skriver:

  Hei

  Jeg vil kjøpe meg en god arbeidsbukse. Hvor kjøper du dine arbeidsbukser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *