Monty Don och medierna

Vad äter Monty Don till frukost när han är på resande fot? Och hur gick det till bakom kulisserna när Monty Don äntligen gästade Sverige?

I vårt senaste avsnitt av podden "Två odlare emellan - Bäckmo och Wätterbäck" berättar jag lite om mina upplevelser av årets stora trädgårdsbesök. Monty Don från England besökte ju Sofiero Trädgårdsfest i augusti och jag var förstås där. Besöket gav mig många tankar och några dryftar vi i veckans avsnitt. Vart var till exempel medierna?

 
 

På lördag spelar vi in nästa veckas poddavsnitt på Vallastaden i Linköping, live på scen. Kom gärna och lyssna!
/Sara Bäckmo

 

 

12. september 2017

Ett svar till “Monty Don och medierna”

  1. Hanna skriver:

    Åh! Är så avis, Monty Don är en sån otrolig idol för mig! Hade ingen aning om att han var i Sverige, himla kul att du tog dig tid och intervjuade honom. Ljudet var riktigt proffsigt. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *