12. september 2017

Monty Don och medierna

Vad äter Monty Don till frukost när han är på resande fot? Och hur gick det till bakom kulisserna när Monty Don äntligen gästade Sverige?

I vårt senaste avsnitt av podden "Två odlare emellan - Bäckmo och Wätterbäck" berättar jag lite om mina upplevelser av årets stora trädgårdsbesök. Monty Don från England besökte ju Sofiero Trädgårdsfest i augusti och jag var förstås där. Besöket gav mig många tankar och några dryftar vi i veckans avsnitt. Vart var till exempel medierna?

 
 

På lördag spelar vi in nästa veckas poddavsnitt på Vallastaden i Linköping, live på scen. Kom gärna och lyssna!
/Sara Bäckmo

 

 

Ett svar till “Monty Don och medierna”

  1. Hanna skriver:

    Åh! Är så avis, Monty Don är en sån otrolig idol för mig! Hade ingen aning om att han var i Sverige, himla kul att du tog dig tid och intervjuade honom. Ljudet var riktigt proffsigt. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *