Möt mig på Nordiska Trädgårdar - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Möt mig på Nordiska Trädgårdar

Torsdag-söndag är jag i Stockholm på trädgårdsmässa. Här är tiderna du kan möta mig och säga hej, ställa frågor eller få en bok signerad.

Sara Bäckmo i blå mössa utomhus mot en faluröd vägg.

 

Efter en intensiv vinter med mycket arbete är det väldigt roligt att åka iväg till Nordiska Trädgårdar i fyra dagar. För mig blir det på en och samma gång en jobb-weekend och en trädgårdshelg. När du läser det här sitter jag antagligen i bilen på väg upp mot huvudstaden. Min kollega Elin sluter upp från Karlstad och vi har sett fram emot att för ovanlighetens skull sitta tillsammans och jobba.

Ja, och så är det allt mingel under helgen som blir toppen! Har massor med människor som jag ska träffa och flera montrar och föredrag som jag är nyfiken på. Jag ska försöka ge dig en rapport under helgen.

Här kan du möta mig:

Lördag kl. 11.00
Boksignering hos Gjordnära Tunnelväxthus (monter C18:51)

Lördag kl. 13.30
Föredrag på Scen Ätbart

Lördag kl. 16.30
Inspelning av podden Två odlare emellan med Johannes Wätterbäck på Scen Ätbart

Söndag kl. 10.30
Föredrag på Scen Ätbart

Jag vet att många drar sig för att komma fram och säga hej vid såna här tillställningar, av respekt för mig. Men jag blir jätteglad över att möta dig som läser så haffa mig gärna!

Vi ses i Stockholm i helgen!
/Sara Bäckmo

22. mars 2018