Möt mig på Nordiska Trädgårdar

Torsdag-söndag är jag i Stockholm på trädgårdsmässa. Här är tiderna du kan möta mig och säga hej, ställa frågor eller få en bok signerad.

Sara Bäckmo i blå mössa utomhus mot en faluröd vägg.

 

Efter en intensiv vinter med mycket arbete är det väldigt roligt att åka iväg till Nordiska Trädgårdar i fyra dagar. För mig blir det på en och samma gång en jobb-weekend och en trädgårdshelg. När du läser det här sitter jag antagligen i bilen på väg upp mot huvudstaden. Min kollega Elin sluter upp från Karlstad och vi har sett fram emot att för ovanlighetens skull sitta tillsammans och jobba.

Ja, och så är det allt mingel under helgen som blir toppen! Har massor med människor som jag ska träffa och flera montrar och föredrag som jag är nyfiken på. Jag ska försöka ge dig en rapport under helgen.

Här kan du möta mig:

Lördag kl. 11.00
Boksignering hos Gjordnära Tunnelväxthus (monter C18:51)

Lördag kl. 13.30
Föredrag på Scen Ätbart

Lördag kl. 16.30
Inspelning av podden Två odlare emellan med Johannes Wätterbäck på Scen Ätbart

Söndag kl. 10.30
Föredrag på Scen Ätbart

Jag vet att många drar sig för att komma fram och säga hej vid såna här tillställningar, av respekt för mig. Men jag blir jätteglad över att möta dig som läser så haffa mig gärna!

Vi ses i Stockholm i helgen!
/Sara Bäckmo

22. mars 2018

5 svar till “Möt mig på Nordiska Trädgårdar”

 1. Lina skriver:

  Vad roligt att du ska vara på nordiska trädgårdar, har tyvärr inte möjlighet att gå dit i år men får massor av inspiration av dig. Jag är hemma och är föräldraledig och när lillen sover passar jag på att se dina klipp på youtube och lär mig mycket, tack vare dig har jag vågat mig på att göra en vintersådd med rädisor och hoppas på en skörd om några veckor.

  Tack för en jättefin blogg och youtubekanal + Facebookgruppen ”trädgårdsskafferiet”, det är en guldgruva med kunskaper, idéer och trevliga odlingsintresserade människor som man kan bolla idéer med när ens man är måttligt intresserad av odling själv.

 2. helena1 skriver:

  Senast jag var uppe på Nordiska Trädgårdar var -96. Vår yngste son låg i magen då minns jag. Beställde ett växthus som jag grävde ur för, med magen i vädret och fick upp några veckor innan han föddes. Numera står det med trasigt tak men så småningom ska det bli nytt.
  Tack vare din inspiration släpar jag med mig dottern och svägerskan upp i två dagar 🙂 Ska bli så himla kul. Din föreläsning och podinspelning ska jag definitivt försöka lyssna på.
  Vi kanske ses...
  Helena i Medevi

 3. karin.blomdin skriver:

  Jag ser fram emot att få träffa dig och byta några ord på lördag!
  🙂 Karin

 4. annikagoffhe skriver:

  Jag var där på torsdagen och såklart kikade jag efter dig Sara.
  Hade gärna velat krama dig och tacka för alla underbara tips och all glädjefylld inspiration som du delar med dig av.
  En annan gång så....

  Kram
  Annika

 5. Anna skriver:

  Läskig din hand ser ut.
  Tack för en inspirerande blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *