Ni har vunnit boken!

Oj, så många fina förslag på innehåll till framtida klipp jag fått. Tusen tack! Här är namnen på de tre som vinner min bok.

Tack alla som var med och tävlade om min bok under förra veckan!  Bland er som följer mina klipp på YouTube och blogg och som dessutom gett förslag på innehåll till kommande klipp lottar jag ut tre böcker. Ni som vunnit är:

Andreas Persson i Bäck
Gunilla Salomonsson i Sjör
Emma Söderlund på Öckerö

Alla vinnare har fått meddelande via Facebook. Om det fastnat i något filter får ni gärna kontakta mig via Skillnadens Trädgårds Facebook så jag kan få adresserna.

Stort grattis!

Under alla mina år på Sveriges Radio har jag tyckt det varit knasigt och obekvämt med tävlingar. Inte riktigt fått till det eller tyckt att det varit kul. Inte riktigt jag, så att säga. Men nu! Jätteroligt att kunna tävla ut min bok och dessutom få en mängd tips och idéer om innehåll till både blogg och trädgårdsklipp via önskemål från dig som följer. Tack för all input! Ska försöka plocka upp så många trådar som möjligt från förslagen jag fått.

Du som blev utan bok i den här tävlingen men ändå vill ha ett signerat ex kan beställa direkt från mig via bloggen.

Och alla klipp från min köksträdgård hittar du på YouTube: Skillnadens Trädgård.
/Sara Bäckmo

07. juni 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *