Ni har vunnit Skillnadens bok! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Ni har vunnit Skillnadens bok!

Hundratals har varit med och tävlat genom att prenumerera och kommentera på min YouTube under veckan som gått. Här är vinnarna!

Jag har administrerat en hel del tävlingar i både SR och SVT under åren, men aldrig någonsin har gensvaret varit så stort som i Skillnadens första tävling. Otroligt! Tusen tack alla hundratals som varit med och tävlat. Det har varit en riktig kick att gå igenom kommentarerna till klippen!

Nu har jag slumpmässigt valt ut tre prenumeranter som dessutom kommenterat var sitt klipp. Och vinnarna är:

 

[YouPlaySinglePlayer video="104,495,57884" yot yod yos ]

 

Annelie Weiner, Örebro, som kommenterat klippet Så odlar jag köksträdgården tidigt:
"Det här är ren magi - att kunna så i januari-februari, och skörda redan från mars. Blir så inspirerad att redan nu testa i pallkragarna ute i radhusträdgården. Har aldrig känt mig så sugen på att odla som nu, efter att ha följt dig ett tag. Det är så befriande att tänka nytt, och du får det att verka så enkelt att odla (även om det såklart är en hel del arbete). Eller, som du säger, "allt är möjligt, bara man har en plan". "

 

 

[YouPlaySinglePlayer video="104,495,58807" yot yod yos ]

 

Marco Pintarelli, Småland, som kommenterat klippet Nya täckodlade bäddar utan att gräva:
"Nu har vi en plan för imorgon: Gammal trädgård, du ska få ett nytt liv!"

 

 

[YouPlaySinglePlayer video="104,495,52786" yot yod yos ]

 

Lina Sandberg, Karlskrona, som kommenterat klippet Höst i täckodlingen:
"Klippet som heter Höst i täckodlingen är fantastiskt eller ja jag har tittat flera gånger nu på alla olika där du gräver, förbereder och matar jordarna. Jag använder Bokashi så du är en stor inspirationskälla. Vill självklart vara med att tävla om din bok!! "

 

Vinnarna är meddelade via Facebook och böckerna skickas under veckan.

Igen, tack alla som varit med och tävlat. Det kommer fler chanser, bland annat i flera magasin och tidningar som lottar ut böcker under våren. Den 7 mars, måndag alltså, finns boken i butik och du kan redan nu förbeställa den via Bokus, läs gärna om det här. Fick förresten veta av förlaget, Roos&Tegnér, igår att boken redan innan den finns i butik ligger tvåa på Bokus topplista över alla böcker. Går inte riktigt att förstå! Men kul som sjutton förstås.

Bilden överst i inlägget är från boken Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt Trädgårdsskafferi. Fotograf: Maria Fors Östberg.
Fortsätt gärna att följa mig enkelt på YouTube genom att prenumerera!
/Sara Bäckmo

01. mars 2016