Ny bok - ny webbutik! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Ny bok - ny webbutik!

Igår var det smygpremiär och idag slår vi på stortrumman och bjuder in! Nu har jag en egen webbutik och börjar först av alla att sälja min nya bok Vinterodling - Skörda när det är kallt! 

Bild av headern på sajten och den nya symbolen i form av en kundvagn.

Om du läser från dator hittar du min webbutik högst upp till höger. På mobil ser du den överst till vänster.

 

Flera av er hittade mitt senaste lilla påhitt redan igår. En ny symbol överst på min sajt skvallrar om att något nytt är på gång. En webbutik har sett dagens ljus och nu tar sarabackmo.se ännu ett kliv på vägen mot min drömsajt.

Det är otroligt fint att ha allt mitt material samlat på en och samma plats. På min sida kan du läsa både blogginlägg, artiklar, recept och se alla senaste videos. Dessutom lyssna på podden och ta del av bra erbjudanden som jag fixar till oss. Med en egen webbutik kan jag äntligen sälja mina böcker på smidigaste vis, med betalning direkt på sajten. Det blir perfekt.

Nu har jag tajmat premiären för webbutiken med nya boksläppet. Om bara några veckor har jag fått den nya boken, Vinterodling - Skörda när det är kallt. Den kan du köpa redan nu, för leverans med start i slutet av augusti, i min butik.

 

Välkommen till min nya webbutik - du hittar den här!

 

Den nya boken finns i vanliga bokhandlarna från 6 september. Jag har det extra bra och får böckerna tidigare än så, lyxigt! Redan sista dagarna i augusti kommer en pall böcker hit - direkt från tryckeriet. Och vi börjar skicka signerade ex till er som beställer nu via min webbutik, så snart de har packats upp och signerats. Jag har skrivit i infon att de skickas från 30 augusti, men det blir förhoppningsvis tidigare än så.

 

I min nya bok om vinterodling delar jag mina tankar och erfarenheter av att odla mat när det är kallt. Min förhoppning är att alla odlare kommer att hitta inspiration här - oavsett odlingszon. Utifrån mina tankar här i Småland tror jag att odlare i norr som söder kommer att få nya idéer och våga utmana föreställningarna om odling och få pepp att testa gränserna.

 

Förköp till medlemspris

Redan nu kan du förköpa ditt ex av boken Vinterodling i min webbshop. Bäst pris får förstås du som är medlem på min sajt. Logga in så sköter tekniken din rabatt automatiskt, det är så smidigt!

Som medlem får du köpa böckerna (oavsett vilken) till priset av 200 kr styck + frakt 45 kronor. Det är samma pris som du betalar i de billigaste övriga nätbutiker, fast hos mig får du boken signerad. Bra va! Övriga kunder betalar 299 kr + frakt 45 kronor för Vinterodling och 240 kr + frakt 45 kr för Skillnadens Trädgård och Skillnadens skörd. Det är ingen bindningstid på medlemskapet så det är helt okej att bli medlem endast en månad och ta del av rabatter och vissa erbjudanden. Och allt medlemsmaterial på sajten såklart!

 

Bli medlem och få bästa priset i webbutiken! 

 

Inledningsvis betalar du med kreditkort i webbutiken. Inom kort har vi också Swish att använda.

Jag hoppas så att detta ska löpa smidigt och att du ska vilja köpa nya boken direkt från mig! Mina kollegor Helene och Elin står redo att administrera utskicken och vi har redan nu en dag inplanerad när vi tillsammans ska ordna första laddningen. Det blir mysigt!

Ja, just det! Jag har ju fixat också så att de etthundra första köparna av nya boken får en påse ur mitt nya frösortiment Så året runt i samarbete med Nelson Garden. Tjoho!

 

Liggande bild med fröpåsarna utspridda i en solfjäder.

Så här ser en del av fröpåsarna ut i nya sortimentet tillsammans med Nelson Garden.

 

Webbutik med många möjligheter

Att ha en egen webbutik är en fin möjlighet att nå ut med mitt material så att ni som läser kan hitta allt jag skriver på en och samma plats. Jag ser jättestor potential med butiken och tycker det ska bli roligt att utforska ett nytt arbetssätt. Förutom böcker kommer olika digitala produkter att finnas här framöver, samt andra kreativa projekt. Du får gärna komma med idéer om det är något som du tycker hör hemma i webbutiken och som du tror att du som odlare skulle ha stor nytta av.

Hoppas du gillar det nya initiativet med webbutik och att du tycker den är lätt att använda. Hör gärna av dig till oss om det är något du undrar över. Helene svarar på dina frågor på info@sarabackmo.se.

Tack alla ni som var snabbare än blixten med att klicka in er redan igår för att köpa böcker. Och varmt välkommen till min butik idag med!
/Sara Bäckmo

 

02. augusti 2018