Ny bok - ny webbutik!

Igår var det smygpremiär och idag slår vi på stortrumman och bjuder in! Nu har jag en egen webbutik och börjar först av alla att sälja min nya bok Vinterodling - Skörda när det är kallt! 

Bild av headern på sajten och den nya symbolen i form av en kundvagn.

Om du läser från dator hittar du min webbutik högst upp till höger. På mobil ser du den överst till vänster.

 

Flera av er hittade mitt senaste lilla påhitt redan igår. En ny symbol överst på min sajt skvallrar om att något nytt är på gång. En webbutik har sett dagens ljus och nu tar sarabackmo.se ännu ett kliv på vägen mot min drömsajt.

Det är otroligt fint att ha allt mitt material samlat på en och samma plats. På min sida kan du läsa både blogginlägg, artiklar, recept och se alla senaste videos. Dessutom lyssna på podden och ta del av bra erbjudanden som jag fixar till oss. Med en egen webbutik kan jag äntligen sälja mina böcker på smidigaste vis, med betalning direkt på sajten. Det blir perfekt.

Nu har jag tajmat premiären för webbutiken med nya boksläppet. Om bara några veckor har jag fått den nya boken, Vinterodling - Skörda när det är kallt. Den kan du köpa redan nu, för leverans med start i slutet av augusti, i min butik.

 

Välkommen till min nya webbutik - du hittar den här!

 

Den nya boken finns i vanliga bokhandlarna från 6 september. Jag har det extra bra och får böckerna tidigare än så, lyxigt! Redan sista dagarna i augusti kommer en pall böcker hit - direkt från tryckeriet. Och vi börjar skicka signerade ex till er som beställer nu via min webbutik, så snart de har packats upp och signerats. Jag har skrivit i infon att de skickas från 30 augusti, men det blir förhoppningsvis tidigare än så.

 

I min nya bok om vinterodling delar jag mina tankar och erfarenheter av att odla mat när det är kallt. Min förhoppning är att alla odlare kommer att hitta inspiration här - oavsett odlingszon. Utifrån mina tankar här i Småland tror jag att odlare i norr som söder kommer att få nya idéer och våga utmana föreställningarna om odling och få pepp att testa gränserna.

 

Förköp till medlemspris

Redan nu kan du förköpa ditt ex av boken Vinterodling i min webbshop. Bäst pris får förstås du som är medlem på min sajt. Logga in så sköter tekniken din rabatt automatiskt, det är så smidigt!

Som medlem får du köpa böckerna (oavsett vilken) till priset av 200 kr styck + frakt 45 kronor. Det är samma pris som du betalar i de billigaste övriga nätbutiker, fast hos mig får du boken signerad. Bra va! Övriga kunder betalar 299 kr + frakt 45 kronor för Vinterodling och 240 kr + frakt 45 kr för Skillnadens Trädgård och Skillnadens skörd. Det är ingen bindningstid på medlemskapet så det är helt okej att bli medlem endast en månad och ta del av rabatter och vissa erbjudanden. Och allt medlemsmaterial på sajten såklart!

 

Bli medlem och få bästa priset i webbutiken! 

 

Inledningsvis betalar du med kreditkort i webbutiken. Inom kort har vi också Swish att använda.

Jag hoppas så att detta ska löpa smidigt och att du ska vilja köpa nya boken direkt från mig! Mina kollegor Helene och Elin står redo att administrera utskicken och vi har redan nu en dag inplanerad när vi tillsammans ska ordna första laddningen. Det blir mysigt!

Ja, just det! Jag har ju fixat också så att de etthundra första köparna av nya boken får en påse ur mitt nya frösortiment Så året runt i samarbete med Nelson Garden. Tjoho!

 

Liggande bild med fröpåsarna utspridda i en solfjäder.

Så här ser en del av fröpåsarna ut i nya sortimentet tillsammans med Nelson Garden.

 

Webbutik med många möjligheter

Att ha en egen webbutik är en fin möjlighet att nå ut med mitt material så att ni som läser kan hitta allt jag skriver på en och samma plats. Jag ser jättestor potential med butiken och tycker det ska bli roligt att utforska ett nytt arbetssätt. Förutom böcker kommer olika digitala produkter att finnas här framöver, samt andra kreativa projekt. Du får gärna komma med idéer om det är något som du tycker hör hemma i webbutiken och som du tror att du som odlare skulle ha stor nytta av.

Hoppas du gillar det nya initiativet med webbutik och att du tycker den är lätt att använda. Hör gärna av dig till oss om det är något du undrar över. Helene svarar på dina frågor på info@sarabackmo.se.

Tack alla ni som var snabbare än blixten med att klicka in er redan igår för att köpa böcker. Och varmt välkommen till min butik idag med!
/Sara Bäckmo

 

02. augusti 2018

18 svar till “Ny bok - ny webbutik!”

 1. Linda skriver:

  Vad blir frakten till Åland? Eller kan jag få boken skickad till en kompis i Sverige, som sen tar den till mig när vi ses?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Jag tror att frakten till Åland går på 130 kronor. Det går absolut bra att skriva i en väns adress och få den levererad dit. All info om detta finns i webbutikens kassa.

 2. dromlandet skriver:

  Hej! Såg lilla kassavagnen igår o tänkte - DN har jag inte sett innan- snabbt som attans klickade jag hem din senaste bok! Oj vad jag längtar!

  • Sara Bäckmo skriver:

   =) Ja, ni var flera som hängde på låset. Så himla glad över det! Och hoppas så att ni ska gilla boken. Den är jättefin!

 3. ingemaa skriver:

  Sender du også til Norge?
  Jeg ønsker gjerne boken, hva blir frakt hit?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Ja, vi skickar till alla länder =) Hurra! 130 kronor är portot till Norge och det ska vara lätt att fylla i i kassan. Tack!

 4. evamajsan skriver:

  Åh som jag har längtat! Beställde boken genast när jag såg ditt inlägg. Saknar dock bekräftelse per mail att beställningen gått igenom.

 5. teresa.schonander skriver:

  Förköp till medlemspris funkar inte hos mig.
  Jag bästellde boken, men priset är 299.
  Vad är fel?
  Hälsningar Teresa

 6. lena-pettersson51 skriver:

  Efter jag beställt boken kan jag inte logga in på sidan har sökt ett nytt lösenord men inte fårr.

 7. Anna skriver:

  Hej
  Jag är mycket trädgårdsintresserad och det är en stor utmaning för mig eftersom jag bor i Kiruna, zon 8 på gränsen till fjällregion. Jag är jätte intresserad av vinterodling å funderar på hur det skulle fungera så här långt norrut. My ket snö, kallt å väldigt mörkt under vintern. På sommaren däremot har vi ju midnattsolen. Lite obalans kan man tänka. Jag odlar bla morötter, gul lök, jordgubbar, sallad mm. Det vääxer väldigt bra, men jag vill förlänga odlings säsongen. Jag ser framemot beställa din vinter odlar bok.

  Hälsningar från norr.

 8. Josefine skriver:

  Jag beställde nya boken igår kväll. Jag har sedan tidigare en signerad skillnadens skörd och jag har fått så mycket lärdom och recept av den som jag använt mig av. Vill tillägga att jag beställer aldrig böcker men bara dina 🙂

 9. anna-greta.lerdin skriver:

  Jag har beställt och jag ser att det är draget från kontot, undrar bara när den kommer? Ser fram emot detta. AnnaGreta Lerdin Seskarö

  • Sara Bäckmo skriver:

   Hej! Inligt info på sidan du köpt från skickas böckerna med start 30 augusti. Vi hoppas att det blir lite tidigare än så men vet inte helt säkert, det beror på när böckerna anländer. Spännande!

 10. frojdens skriver:

  Hej Sara!
  Jag är medlem sedan ett tag och har följt dig under många år. Tack för all inspiration och glädje du delar!
  Jag vill beställa både Skillnadens Skörd och Vinterodling men rabatterna kommer inte med, trots att jag är inloggad.
  Vad gör jag?
  Hälsningar Susanna

 11. frojdens skriver:

  Tack!

 12. lugnvik85 skriver:

  Hej!
  Har precis anmält mig till föreläsningen i Blackstad 10 oktober.
  Jag vill gärna köpa fyra böcker då. En av varje av ettan och tvåan och två av Vinterodling, gärna signerade. Ska jag ändå beställa dem i din webbutik?
  Har även köpt ettan och tvåan till min svärdotter tidigare. Undrar om jag kan ta med dem och få dem signerade?
  Ser fram emot att träffas...
  Är också medlem och älskar alla youtube.klipp.
  Mvh Marie-Louise Sandberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *