Dubbelrader i djupbädden - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Dubbelrader i djupbädden

I några klipp får du följa en av mina djupbäddar under säsongen. I veckans klipp visar jag hur jag använder den djupa bädden riktigt effektivt genom att odla i dubbla rader.

 

Än har vi inte skördat några morötter i den här djupbädden. De står kvar i backen ett tag till för att sedan lagras. Hur ska jag visa senare. Här ser du hur jag grävde den nya djupbädden för ett år sedan:

Här ser du hur jag grävde om bädden i våras för att få riktigt lucker och fin jord till de kraftiga höstmorötterna:

Se gärna fler klipp från min trädgård i LandPlay. Det går fint att prenumerera på min kanal också. Klicka på den orangea knappen med ett öga på under respektive klipp och fyll i din e-post. Då får du ett mail var gång ett nytt klipp laddas upp.
/Sara Bäckmo

19. september 2015