Odlingskurs - ett fåtal platser kvar - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Odlingskurs - ett fåtal platser kvar

I onsdags öppnade vi bokningen till nästa års första odlingskurs och första tjing fick prenumeranter på mitt trädgårdsbrev. Nu finns ett fåtal platser kvar och du som är intresserad får gärna kika här!

I vår håller jag två odlingskurser på Rinkaby Gård och nu kan du boka dig till det första tillfället den 3-4 mars. Under två heldagar odlar vi tillsammans på temat ”Nybörjarodling”. Den här kursen vänder sig till dig som är alldeles ny med köksträdgård, som odlat en säsong eller två eller kanske rent av slutat odla men skulle vilja komma igång igen. Du får tips och idéer om hur en köksträdgård kan byggas från grunden, bra saker att tänka på vid anläggning och skötsel, enkla grönsaker att starta med och massor av tips på hur köksträdgården kan odlas för att bli ett älskat projekt som du har både tid och lust med.

Kursen hålls 3-4 mars 2018 på Rinkaby Gård söder om Växjö. I Rinkabys fina loge har vi inomhusaktiviteter och måltider, som tar avstamp i min matlagning. Utomhus kommer vi tillsammans jobba i den 400 kvadratmeter stora köksträdgården som anlades under de tre kurstillfällena 2017. Under dagarna gör vi workshops, lyssnar till föredrag om hur en köksträdgård kan skapas, gör studiebesök i min trädgård som ligger en halvtimme därifrån och så anlägger vi nya odlingsbäddar i Rinkabys köksträdgård. Och så umgås vi, fikar och pratar om odling så länge vi bara orkar! 

Är du intresserad så kan du klicka dig vidare till vår bokningssida och läsa mer: Boka odlingskurs med Sara Bäckmo!

Det andra kurstillfället blir i april på temat "Tidig odling". Datum och anmälan till det kommer att släppas efter nyår. 

Varmt välkomna!
/Sara Bäckmo

30. november 2017