Podcast: Frågor och svar - juli

Går det att flytta sparrisplantor? Och hur får man egentligen broccolihuvudena att utvecklas från den frodiga plantan som inte verkar ge annat än blad?

En grön bakgrund med en tecknad bild på Sara Bäckmo och Johannes Wätterbräck.

 

Både jag och Johannes har utlyst frågestund i våra kanaler. Här kommer svaren på en hel massa av det ni undrar i juli!

Jag vill också passa på att flagga för sökfunktionen här på sajten. Du hittar den högst upp till vänster på dator eller i huvudmenyn på mobil. Skriv in ett eller flera ord om det du undrar över, så finns det en stor chans att jag har skrivit om det tidigare.

 

 

Gillar du våra fråga-svar-poddar? Här kan du lyssna på fler:
Juni
April
Januari

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

24. juli 2018

2 svar till “Podcast: Frågor och svar - juli”

  1. Kattie- gardenbykattie skriver:

    Lyssnade idag (som alltid på din och Johannes podd. Som reflektion på innehållet vill jag bara säga att jag älskar att även se personerna bakom odlingen, tipsen och alla svaren. Jag vill inte lyssna på en halvtimmes föreläsning i odlande utan kunna identifiera mig; eller inte, med er. Oavsett om man tycker att frukosten på ett hamburgerställe med ett gult M är förfärlig eller älskar den, oavsett om man odlar tonvis med chili eller är rädd för att spy i sändning av chili så kan man förhoppningsvis känns igen sig i något och, som jag, hitta massor av inspiration från er båda. Tack för odlingslusten ni sprider hos
    så många av oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *